Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B, 20 l, 750 W, Grill, Digital, Negru

Cuptoare microundeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung GW731K-B

Chiar daca nu sunt de acord cu utilizarea cuptorului cu microunde pentru incalzirea oricarui fel de mancare sau lichide, nu contest necesitatea lui in bucatarie. Si pentru aceasta este nevoie de un produs calitativ, motiv pentru care iti prezentam astazi cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B, un real ajutor in bucatarie.

Detin acest model de cuptor cu microunde de mai bine de 3 ani si pot spune ferm, ca este un cuptor foarte bun, care nu a creat probleme pana in prezent. In continuare, ii vom face o prezentare obiectiva pentru a vedea in detaliu despre ce este vorba.

Design

La capitolul design, cuptorul sta foarte bine. Prezinta un aspect elegant si modern care se incadreaza perfect in orice tip de bucatarie, fiind negru se va asorta fara niciun fel de probleme. In partea dreapta, se afla butoanele de comanda, unde veti selecta programul dorit, dar si butonul cu ajutorul caruia veti deschide usa. Pe usa cuptorului, este inscriptionat logo-ul Samsung. In ceea ce priveste dimensiuni, acesta detine 489 x 338 x 275 mm (W x D x H) si o greutate de 11.5 kg.

Specificatii

Cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B prezinta o capacitate de 20 de litri si o putere de 750 W. Altfel spus, este suficient de incapator pentru a introduce inauntru o farfurie mai mare sau castron mai inalt. Puterea grill-ului este de 950 W.

Cuptorul este dotat cu patru programe foarte utile si 7 nivele de putere.

Prezinta functia de dezghetare, astfel ca doar in cateva minunte vei putea dezgheta carnea  si alte alimente direct de la congelator. De asemenea, prezinta timer care te va anunta dupa ce timpul s-a scurs si alimentele trebuie scoase.

Veti putea de fiecare data sa setezi timpul pe care il consideri suficient in asa fel incat alimentele sa nu se infierbante foarte rau, dar nici sa nu ramana reci.

Prezinta in interior o suport rotund din sticla foarte rezistenta, oferind o foarte buna stabilitate. De asemenea, este inclus si Rack Grill.

Parerea clientilor

Si parerea celorlalti cumparatori corespunde cu parerea personala, aceea ca este un cuptor practic si bun. Dezgheata foarte bine alimentele inghetate, dar incalzeste foarte bine si alimentele dorite. Raportul calitate/pret este unul destul de bun.

Concluzie

Cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B, 20 l, 750 W, Grill, Digital, Negru este un produs foarte bun, pe care vi-l recomand cu mare incredere. Vorbind din experienta, dar luand in calcul si opinia celorlalti cumparator, pot spune ca este un produs fiabil, care functioneaza excelenta. Aici puteti consulta o oferta foarte buna si puteti vedea mai multe detalii.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • functie dezghetare
  • grill
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.