Aspirator vertical Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue | Review si Pareri utile

AspiratoareElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue este un aspirator vertical ingenios cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia in locuinta mai usor. Spre deosebire de cel clasic, este mai usor si mai confortabil de manevrat, ocupand putin spatiu de depozitare. Dar mai intai este important sa cunoasteti cateva informatii utile pentru a verifica daca este modelul potrivit nevoilor voastre.

Aspiratorul vertical Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue este potrivit pentru a indeparta murdaria de pe orice fel de suprafete de la tavan la podea, indiferent de tipul lor – covor, parchet, gresie, canapea, jaluezele, piese de mobilier, scari etc. Mai mult decat atat, este o solutie excelenta si pentru cei care au animale de companie beneficiind in acest sens de o mini perie motorizata care va aspira parul de pe canapea, perne, tapiterie auto si asa mai departe. Datorita puterii de aspirare de 100 AW, aspiratorul poate face fata oricari provocari.

Autonomia poate atinge 35 de minute, in functie de modul in care este folosit. Durata de incarcare completa a bateriei este de trei ore. Astfel, poate fi o solutie practica pentru mentinerea mai usoara a curateniei pentru orice apartament.

Capul de aspirare prezinta sistem de iluminare LED pentru a vedea mai usor murdaria chiar si in zonele mai intunecoase de sub mobila, masa etc. Totodata, vine la pachet si cu alte accesorii utile precum mini peria motorizata pe care am amintit-o anterior, accesoriul pentru spatii in guste si peria pentru tapiterie. Nu lipsesc nici baza de incarcare si tubul pentru prelungire.

Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue pareri

Capacitatea de colectare a recipientului de murdaria este de 400 ml si se detaseaza foarte usor pentru curatare. In plus, este important de mentionat si faptul ca acest aspirator vertical se poate transforma si in aspirator de mana.

Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue review

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul vertical Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue este un dispozitiv practic si util in orice locuinta pentru mentienerea mai facila a curateniei. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba bine, asa cum promite. Printre principalele motive pentru care au optat pentru acest model se refera la flexibilitatea foarte buna pe care o ofera reusind astfel sa patrunda chiar si in zone dificile de sub mobila, dar si datorita faptului ca se poate transforma in aspirator de mana si pot curata rafturi, tastaturi, sertare, tapiteria masinei si asa mai departe. A fost o achizitie inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Accesorii

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de accesorii
  • Sistem de iluminare LED
  • Aspirator de mana
  • Manevrare usoara

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.