Storcator cu presare la rece Biovita Nutrimax | Review si Pareri utile

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Biovita Nutrimax este un storcator cu presare la rece extrem de bun cu ajutorul caruia puteti pregati sucuri sanatoase si delicioase simplu si rapid. Are capacitatea de a procesa atat fructe si legume moi, cat si mai dure, iar rezultatul este intotdeauna unul pe masura.

Storcatorul Biovita Nutrimax prezinta o putere de 150 W si este prevazut cu o singura treapta de putere. Dispune de un recipient pentru suc ce pune la dispozitie un litru si un recipient unde este colectata pulpa cu capacitatea tot de un litru.

Ofera un mod de operare silentos si o capacitate suficient de mare. Sita superioara permite extragerea sucului cu pana la 30% mai mult si 40% mai multe vitamine decat modelele de storcatoare centrifugale. Poate procesa in mare parte orice fel de fructe si legume, chiar si cele inghetate, cuburi de gheata, insa producatorii recomanda sa nu adaugati si samburi tari cum ar fi cei de la cirese, piersici, caise si asa mai departe.

Functia reverse permite derularea in sens invers in cazul in care aparatul se blocheaza. Totodata, vine la pachet cu accesoriu de impingere, separator de spuma, dar si perie pentru curatarea mai facila a componentelor detasabile.

Dimensiunile produsului sunt de 34 cm lungime, 18 cm latime si 33 cm inaltime, avand o greutate de 4.6 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca sunteti in cautarea unui storcator cu presare la rece bun, cu siguranta Biovita Nutrimax ar putea fi o varianta excelenta de luat in considerare. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca isi face treaba excelent, asa cum de altfel se si asteptau. Stoarce foarte bine fructele si legumele, se monteaza si demonteaza usor, iar in timpul functionarii este neasteptat de silentios. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest produs si declara ca, in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Storcator cu presare la rece Biovita Nutrimax

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte silentios
  • Poate procesa si fructe/legume dure
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.