Masina de tocat Philips Daily Collection HR2712/30 – Review detaliat si Pareri obiective

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Daily Collection HR2712/30 esste o masina de tocat foarte buna, ce reuseste sa marunteasca o cantitate destul de mare intr-un timp foarte scurt. Inainte de a lua orice decizie de cumparare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare.

Design

Aparatul prezinta un design simplu si placut, carcasa fiind de culoare alba in combinatie cu gri. Lateral, se afla butonul prin intermediul caruia vei putea porni si opri aparatul. Nu este un electrocasnic foarte voluminos, motiv pentru care ii vei gasi destul de usor locul in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat carne Philips Daily Collection HR2712/30 este prevazuta cu o putere nominala de 450 W si o capacitate de tocare de 1.7 kg/minut. Este un aparat destul de puternic, ce reuseste sa marunteasca o cantitate destul de mare intr-un timp relativ scurt.

In plus, dispune si de o gama foarte variata de accesorii cum ar fi cel pentru stoarcerea fructelor moi sau cel pentru prepararea carnatilor. Dispozitivele pentru umplerea carnatilor au diametrul de 12 mm, respectiv 22 mm, permitand prepararea unor carnati mai grosi sau mai subtiri. De asemenea, beneficiaza si de un cutit si surub cu auto-corectare, asiugrand un ansamblu corect, doua discuri de macinare igienice realizate din otel inoxidabil cu diametrul de 5 mm, respectiv 8 mm.

In plus, datorita dispozitivului de protectie a motorului TCO, aparatul va avea avea o durata de utilizare mai mare. Manerul din dotare il face mai usor de transportat.

In ceea ce priveste intretinerea acestuia, aparatul este prevazut cu un dispozitiv de curatare, care iti va simplifica radical munca. Dupa uitlizare, va trebui sa montezi dispozitivul respectiv si sa clatesti cu apa. In plus, daca beneficiezi de o masina de spalat vase, atunci trebuie sa stii ca le poti adauga in masina fara niciun fel de probleme.

Pareri de la clienti

Actualii cumparatori sunt multumiti de modul in care acest produs isi face treaba si sustin ca functioneaza eficient, este foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Philips Daily Collection HR2712/30 este o masina de tocat cu un motor destul de puternic, ce asigura o maruntire eficienta a continutului in timp util. Recomand acest produs fiindca isi face treaba eficient, este foarte usor de folosit chiar si de catre persoanele cu mai putina experienta in bucatarie.

Pareri pe scurt: Philips Daily Collection HR2712/30

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Putere mare
  • Accesoriu carnati
  • Accesoriu rosii
  • Usor de curatat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.