Masina de spalat Miele WKH132 WPS PWash 2.0 & TDos XL ( incarcare frontala, 9 kg, PowerWash2.0, TwinDos, CapDosing, A+++)

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Miele WKH132 WPS PWash 2.0 & TDos XL

Miele WKH132 WPS PWash 2.0 & TDos XL este o masina incapatoare, foarte performanta, ce va asigura o spalare eficienta a hainelor, protejandu-le tesatura. Imbina perfect elementele moderne, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Merita sa ii acorzi o sansa si sa afli toate detaliile necesare despre acest produs, care te va impresiona, cu siguranta.

Design

Masina dispune de un design foarte modern si elegant, avand o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control de unde vei realiza toate setarile dorite si cuva pentru detergenti.

Dimensiunile masinii sunt de 59.6 cm latime, 85 cm inaltime si 63.6 cm adancime, avand o greutate de 96 kg.

Specificatii

Masina de incarcat Miele WKH132 WPS PWash 2.0 & TDos XL prevazuta cu incarcare frontala oferea o capacitate generoasa de 9 kg, fiind potrivita chiar si pentru familii ceva mai numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca inregistreaza un consum redus de energie, de pana la 40% mai mic.

Producatorii estimeaza consumul anuala de energie la 130 kWh, iar cel de apa la 11.000 litri de apa.

Viteza maxima de centrifugare este de 1600 rpm, cea mai mare valoare posibila pana in acest moment.

Masina este dotata cu o multitudine de programe, nu mai putin de 20, ceea ce inseamna ca va fi imposibil sa nu gasesti cel putin un program pentru un anumit tip de nevoi. Poti realiza, desigur, si ajustarile pe care le consideri necesare, modificand temperatura de spalare si viteza de centrifugare.

Nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 72 dB, iar la spalare de 46 dB. Este un model silentios, ce nu te va deranja in timpul spalarii.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este intr-adevar o masina performanta. Sunt incantati de numarul mare de programe, de faptul ca este suficient de incapatoare si foarte economica. Acestia au mai adaugat ca este o alegere extrem de buna si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Alege cu incredere masina de spalat rufe Miele WKH132 WPS PWash 2.0 & TDos XL pentru ca este un produs de inalta calitate, foarte incapator, extrem de bine dotat si incapator. Este ideala si pentru familiile mai numeroase, iar noi o recomandam cu toata increderea. In plus, aici gasesti o oferta de pret actualizata.

 

 

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • viteza maxima de centrifugare 1600 rpm
  • 20 de programe
  • silentioasa
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.