Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic APL61012BDW0

Din punctul meu de vedere, masina de spalat rufe Arctic APL61012BDW0 reprezinta un model rezonabil, eficient, ce reuseste sa obtina rezultate satisfacatoare. Este potrivita pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu copil, fiind totodata foarte economica. Te asteptam sa faci cunostinta cu acest model de masina de spalat rufe pentru a verifica daca este intr-adevar produsul pe care il cauti!

Design

Dispune de un design simplu, compact, carcasa fiind alba. Fronta, se afla amplasat panoul de comanda de unde vei seta programul dorit, dar si cuva pentru detergent.

Prezinta o latime de 60 cm, inaltime de84 cm si adancime de 41.5 cm, avand o greutate de 55 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Arctic APL61012BDW0 ofera o capacitate de 6 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, garantand un consum energetic mic. Consumul energetic anual este aproximat undeva la 152 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge aceasta masina de spalat este de 1000 rpm. Din punctul meu de vedere, este suficient de mare si poate de multe ori nici nu vei selecta viteza maxima pentru ca nu toate tesaturile tolereaza o valoare atat de mare.

Tehnologia Smart Sensor vizeaza inregistrarea unui consum redus de resurse la ciclul de spalare, gratie celor patru senzori speciali care au capacitatea de a ajusta temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la functionare si tensiunea de alimentare.

Optiunea Eco Dose presupune spalarea cu apa rece, oferind un consum energetic redus. Referitor la certificarea Woolmark, aceasta se refera la modul de ingrijire a articolelor din lana sau casmir, dar si a altor tesaturi delicate, pentru a nu fi deteriorate.

Masina dispune de 15 programe de spalare care se adreseaza atat nevoilor de baza, tipurilor de tesatura, cat si nevoilor speciale. In principiu, consider ca sunt suficient de multe programe, care se muleaza oricaror tipuri de nevoi pentru a spala eficient orice tesatura.

Ai posibilitatea de a programa ora de incepere a spalarii pentru 3, 6 sau 9 ore.

Nivelul de zgomot inregistrat la spalare este de 61 dB, iar la centrifugare de 77 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aceasta masina isi face treaba foarte bine, chiar daca este un model destul de simplu. Au mai adaugat ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, foarte economica, iar programele sunt suficient de diversificate si nu au nevoie de nimic mai mult. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru masina de spalat rufe Arctic APL61012BDW0 pentru ca este un model care isi face treaba foarte bine, fiind totodata accesibil ca pret, iar aici poti vedea oferta. Clientii confirma eficienta sa si declara ca isi face treaba in parametrii optimi.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.5/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.