Aspirator vertical Miele Triflex HX1 Cat & Dog Review si Pareri utile

AspiratoareElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Miele Triflex HX1 Cat & Dog este un aspirator vertical vertical foarte practic si util in orice locuinta ce asigura o flexibilitate excelenta si o eficienta pe masura. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul vertical Miele Triflex HX1 Cat & Dog permite curatarea unor suprafete mari fara efort si optimizeaza intregul proces de aspirare. Pozitionand PowerUnit in partea inferioara a aparatului, veti putea aspira suprafete mai mari intr-un timp mai scurt. Totodata, design-ul usor permite manevrarea facila a aparatului, adaptandu-se nevoilor voastre. Partea superioara permie accesul in zone de sub mobila sau curatarea cu usurinta a tavanului.

Aparatul include un recipient de praf dotat cu sistemul Twist2open ce permite deschiderea usoara, doar printr-o rasucire. Astfel, recipientul se deschide imediat, iar murdaria o veti arunca direct in cosul de gunoi.

Miele Triflex HX1 Cat & Dog este aspiratorul ideal pentru a indeparta chiar si parul provenit de la animalele de companie atat de pe podea, cat si de pe tapiterii sau din covoare.Peria speciala usureaza intreg procedeul indepartand usor murdaria. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra zonei pe care o aveti de aspirat, acesta dispune si de sistem de iluminare.

Filtrul HEPA integrat asigura o calitate mai buna a aerului, captand eficient particulele nocive din aer. In plus, aspiratorul ofera o autonomie buna, de 60 de minute pentru a putea aspira fara probleme intreaga locuinta. In acelasi timp, capacitatea de colectare este de 500 ml.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Miele Triflex HX1 Cat & Dog este un aspirator vertical foarte bun pe care il puteti transforma rapid si in aspirator de mana, astfel incat sa puteti curata si zone precum rafturi, setare si asa mai departe. Cumparatorii confirma faptul ca este un produs reusit, care aspira eficient murdaria, este foarte silentios si usor de manevrat. Sistemul de iluminare ii ajuta foarte mult pentru a curata mai bine locuinta, iar autonomia oferita este suficient de mare pentru a curata lejer un apartament. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Miele Triflex HX1 Cat & Dog

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Se poate transforma in aspirator de mana
  • Putere de aspirare buna
  • Perie electrica cu iluminare
  • Filtru HEPA

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.