joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bosch BWD421PET este un model de aspirator cu spalare ideal mai ales pentru cei care au copii mici sau animale de companie si au nevoie de o curatare mai profunda a covoarelor, tapiteriei, saltelelor si asa mai departe. Este o solutie extrem de eficienta, dar pentru inceput, va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuare.

Aspiratorul Bosch BWD421PET este prevazut cu o putere de 2100 W reusind sa aspire foarte bine murdaria, praful si asa mai departe. Ofera o capacitate generoasa de colectare de 5 litri. Aparatul include o gama variata de accesorii atat pentru curatarea umeda, cat si pentru curatarea uscata. Puteti spala cu ajutorul sau covoare si tapiterii, puteti aspira lichide si parchet extrem de usor.

Cu ajutorul periei turbo din dotare, aspiratorul reuseste sa indeparteze foarte bine firele, scamele, blana animalelor si asa mai departe din covoare. Peria rotativa de inalta viteza are capacitatea de a indeparta si fibrele comprimate si aplatizate lasand covorul curat.

Peria speciala pentru saltea a fost special proiectata pentru a curata mai bine saltelele, descurcandu-se excelent chiar si pe suprafata huselor. Asigura o curata igienica, iar partea si mai interesanta este ca aceasta perie poate fi spalata in masina.

Totodata, aspiratorul include filtru HEPA ce retine particulele nocive din aer eliberand astfel un aer mai curat si mai sanatos.In plus, pentru o curatare mai eficienta, include si accesoriu pentru spatii inguste, accesoriu pentr lichide, perie standard si perie mica. Prezinta derulator automat de cablu si rezervor de apa detasabil.

Bosch BWD421PET review

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul cu spalare Bosch BWD421PET este un model foarte eficient pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Cumparatorii s-au aratat multumiti de performantele acestuia si declara ca isi face treaba atat pe partea de aspirare uscat, cat si pe partea de aspirare umeda. Este fabricat din materiale de calitate, are o putere de aspirare foarte buna si ofera o flexibilitate foarte mare. Pe de alta parte, este un aspirator mai greu decat alte modele, insa acest lucru este cat se poate de firesc avand in vedere functiile implementate. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch BWD421PET

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Putere de aspirare mare
  • Aspirare umeda, aspirare uscata
  • Accesorii variate
  • Flexibiliate buna

Pareri CONTRA

  • Greutate mai mare

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *