Cuptor electric MIELE H 2265 BP Active, 76 l, Clasa energetica A+, Inox

Cuptoare incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

MIELE H 2

265 BP Active este un cuptor incorporabil ultra-incapator ce vine la pachet cu o serie de functii interesante despre care vom discuta in acest review. Ar putea fi o alternativa foarte interesanta, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Design

Cuptorul este prevazut cu un design elegant si modern, beneficiind o carcasa de culoare neagra in combinatie cu argintiu. Frontal, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei putea alege programul dorit, dar vei putea verifica si timpul ramas pana la finalizarea programului. Dimensiunile acestuia sunt de 55.4 cm latime, 57.9 cm inaltime si 54.7 cm adancime, avand o greutate de 46 de kg.

Specificatii

Cuptorul MIELE H 2265 BP Active este prevazut cu o capacitate generoasa de 76 de litri, ceea ce inseamna ca vei putea intreprinde orice tip de activitate culinara. Totodata, este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune o multitudine de avantaje. Printre acestea se numara o coacere mai rapida si uniforma, dar si un nivel mai mare de siguranta in utilizare. In plus, este foarte economic, fiind incadrat in clasa A+, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica.

Printre functiile din dotare, se numara cea de grill cu ajutorul careia vei reusi sa prepari chiar si bucati mai mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior. De asemenea, functia timer opreste procesul culinar la timp, indata ce timpul prestabilit a luat sfarsit. Incalzirea rapida permite incalzirea imediata a alimentelor.

Totodata, poti uita de grija spalarii regulate a interiorului aparatului, fiindca avand implementata functia de autocuratare, va face treaba in locul tau. In timpul autocuratarii pirolitice, usa se blocheaza si se va debloca abia la final.

Pentru un plus de siguranta, trebuie sa stii ca usa cuptorului va ramane intotdeauna rece, astfel incat nu va exista riscul unor eventuale neplaceri.

Cuptorul vine insotit de o tava de copt, un gratar de copt si fript, gratare laterale si cablu de alimentare.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt foarte incantati de acest model de cuptor si declara ca modul de functionare este de-a dreptul ireprosabil. Coace foarte bine alimentele, indiferent ca discutam despre fripturi, prajituri si asa mai departe, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

MIELE H 2265 BP Active ar putea fi o varianta de cuptor electric foarte buna, ce vine la pachet cu o serie de functii interesante si foarte utile. Isi face treaba excelent, iar mai mult decat atat, este mai economic decat majoritatea modelelor existente pe piata. Din punctul meu de vedere, este o achizitie buna, fapt confirmat si de alti cumparatori.

Pareri pe scurt: MIELE H 2265 BP Active

9.6

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte economic
  • Timer, Grill, Autocuratare
  • Capacitate mare
  • Design elegant

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.