Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SPV40E80EU, A+, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Alb

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

BOSCH SPV40E80EU

Iti propunem sa afli toate informatiile necesare despre o masina de spalat vase cat se poate de simpla, si anume BOSCH SPV40E80EU. Usor de utilizat si eficienta in orice bucatarie, acest model de masina de spalat te scapa de fiecare data de vasele murdare ce se aduna continuu in chiuveta. In continuare, vei afla mai multe detalii despre ce presupune aceasta masina de spalat BOSCH SPV40E80EU si ce caracteristici inglobeaza.

Design

Fiind un model de masina de spalat vase incorporabila, design-ul nu va conta atat de mult. Odata integrata in mobila, aceasta nu se va vedea deloc din exterior. Usa este prevazuta in partea de sus cu o serie de butoane, de unde vei putea selecta programul de spalare dorit.

Masina prezinta urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 44.8 x 55 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SPV40E80EU detine o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Producatorii estimeaza consumul anual de apa in programul Eco de 9.5 litri, iar cel de energie 0.78 kWh/ciclu de spalare.

BOSCH SPV40E80EU este prevazuta cu 4 programe de spalare:

  1. Intensiv – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, facand fata chiar si la resturile de mancare intarita. Utilizeaza apa la o temperatura faorte ridicata, de 70 de grade, preisunea fiind foarte mare. Dureaza 135 de minute, consumand 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  2. Normal – dureaza 130 de minute utilizand apa la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  3. Eco – temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata ciclului de spalare ajunge la 195 de minute.
  4. Scurt – dureaza 29 de minute, insa nu exista ciclu de uscare. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, iar consumul energetic este foarte redus, de 0.7 kWh, timp in care sunt utilizati 9 litri de apa.

La aceste programe se adauga doua extra-optiuni:

  • VarioSpeed – permite reducerea timpului de spalare cu pana la 30%^
  • Programare intarziata – face posibila programarea inceperii ciclului de spalare, cu 3, 6 sau 9 ore.

Un element foarte interesant la acest model de masina de spalat, se refea la InfoLight, adica lumina proiectata pe podea, care capata culori diferite in timpul functionarii si dupa terminarea programului de spalare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin eficienta acestei masini de spalat vase practica in orice bucatarie. Este usor de utilziat si spala bine vasele. De asemenea, este silentioasa, astfel ca nu va produce zgomot deranjant in timpul spalarii. Apreciaza raportul calitate/pret satisfacator.

Concluzie

BOSCH SPV40E80EU este o masina de spalat vase relativ simpla, din perspectiva specificatiilor. Prezinta programele de baza, acestea fiind in numar de patru. O poti programa pe intervale de timp, iar aceasta va spala atuomat. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret actualizata, intra aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.2/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

  • silentioasa
  • programare intarziata
  • variospeed

Pareri CONTRA

  • numar redus de programe

0 thoughts on “Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SPV40E80EU, A+, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.