Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 5 kg, Clasa A, 16 Programe, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM

Cauti o masina de spalat rufe cu uscator, dar nu dispui de un buget prea mare? Nicio problema, masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM ar putea fi o solutie de luat in calcul. Cu o capacitate de incarcare medie spre mare si programe diversificate, aceasta masina poate fi potrivita si pentru nevoile tale. Te invitam sa vezi despre ce este vorba!

Design

Aceasta masina este dotata cu un design modern si placut, avand carcasa de culoare alba, iar hubloul fiind argintiu. In partea de sus, regasim display-ul LCD unde vor fi afisate informatii cu privire la ciclul de spalare, butonul rotativ de unde vei selecta programul si cuva pentru detergent.

Masina detine urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 54 cm ( l x L x A) si cantareste aproximativ 66.5 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWDA 751480X are o capacitate de incarcare de 7 kg pentru spalare si 5 kg pentru uscare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna nu face parte din seria celor mai economice masini de spalat. Pe de alta parte, este firesc sa se consume mai multa energie electrica, avand in vedere faptul ca presupune si activitatea de uscare a hainelor.

Viteza de centrifugare maxim este de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca va asigura o stoarcere foarte buna. Este un aspect important in cadrul masinilor cu uscatoare, pentru ca si uscarea sa fie cat mai rapida.

Prezinta 16 programe de spalare si 12 programe de uscare. Printre acestea se numara si programul pentru articolele sport, rufele negre, antimiros, delicate, lana, rapid 30 de minute, bumbac cu prespalare, program standard la 60 de grade Celsius pentru haine din bumbac, sintetice, rufe coloare, eco bumbac 20 de grade Celsius, Eco sintetice, spala si usuca 45 de minute, air fresh.

In acelasi timp, mai exista inca doua programe ce presupune Clatire/Decolorant si Centrifuga + Golire.

Uscarea se va putea realiza in doua moduri, in functie de ceea ce preferi:

  • Alegi perioada de uscare – 40, 90, 120, 150 sau 180 de minute
  • Alegi uscare pe trei tipuri diferite

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aceasta masina de spalat rufe si sustin ca este foarte eficienta, cat timp sunt utilizate programele de spalare si uscare adecvate. De asemenea, atentioneaza ca trebuie sa scoateti suruburile inainte de a o utiliza prima data, pentru ca poate producere un zgomot foarte inalt. De asemenea, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X este un electrocasnic eficient, pe care te poti baza de fiecare data. Spala si usuca hainele foarte bine, recomandarea noastra este de fiecare data sa selectezi programele corecte si sa studiezi manualul de utilizare. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • uscator
  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.