joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Indesit Innex XWDE 961480X

Ce poate fi mai placut si eficient decat sa scoti rufele din masina de spalat gata uscate, doar sa le asezi in dulap? Ei bine, acum se poate si mai mult decat atat, daca ai o familie numeroasa, te poti orienta catre masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X ce este un real ajutor. Cred ca nu de putine ori s-a intamplat sa intindem rufele, iar dupa ce s-au uscat, cand sa le strangem, am observat ca s-au impregnat mirosuri neplacute. Atunci nu ne ramane decat sa ne orientam asupra unui model de masina de spalat cu uscator si in continuare, vei vedea despre ce este vorba.

Design

Masina Indesit Innex XWDE 961480X este dotata cu un design foarte placut, modern, astfel ca se va integra perfect oriunde ai amplasa-o. Carcasa este de culoare alba, iar hubloul argintiu. Frontal, observam display-ul LCD unde vor fi afisate informatii referitoare la ciclul de spalare, precum timp ramas, programul care ruleaza si asa mai departe, butonul rotativ de unde vei putea selecta programul si cuva pentru detergenti.

Masina masoara 85 x 59.5 x 60.5 cm ( l x L x A) si cantareste 72 de kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWDE 961480X prezinta o capacitate de incarcare de 9 kg pentru spalare si 6 kg pentru uscare. Este un model de masina cu incarcare frontala, ce inregistreaza o viteza de rotatie maxima de 1400 rpm. Astfel, hainele vor fi foarte bine stoarse, aspect esential pentru o masina de spalat rufe cu uscator.

Acest model de masina se incadreaza in clasa de eficient energetica A, consumul aproximativ in cadrul unui program este de 6.12 kWh, iar consumul anual de apa, de 19000 litri.

Indesit Innex XWDE 961480X este dotata cu 16 programe de spalare si 12 programe de uscare. Este capabila sa acopere cam toate nevoile, indiferent de tesatura, culoare atat la spalare, cat si la uscare. Prezinta atat programe standard, de baza, cat si programe speciale pentru spalare.

In ceea ce priveste zgomotul, nu este mai galagioasa decat o masina de spalat rufe nromala, la spalare inregistrand un zgomot de 54 dB, iar la centrifugare 81 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este o masina care isi face treaba in parametrii optimi, astfel ca spala, dar si usuca foarte bine. De asemenea, este usor de utilizat, prezinta programe diversificate si acopera toate tipurile de nevoi. In plus, clientii apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

Concluzie

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X este un electrocasnic eficient, care nu doar ca iti va spala hainele, ci ti se va si usca, iar tu nu vei face altceva decat sa le impachetezi si sa le pui in dulap. Prezinta o serie de programe foarte diversificate, astfel ca isi va face treaba indiferent de material, culoare si asa mai departe. Clientii o recomanda, iar daca si tu esti interesat sa consulti o oferta de pret, vezi aici.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • uscator
  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *