Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1685SWD, 8 kg, 1600 RPM, Clasa A, Inverter

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Electrolux EWW1685SWD

Ai nevoie de o masina de spalat rufe incapatoare, dar care sa si usuce hainele proaspat spalate? Ar trebui sa afli cate ceva si despre masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1685SWD care ar putea fi o alegere foarte buna. Este nevoie doar sa citesti acest review pe care l-am realizat pentru a iti putea forma o parere obiectiva.

Design

Masina Electrolux EWW1685SWD este dotata cu un design elegant si foarte modern, astfel ca se va integra foarte usor indiferent de locul unde doresti sa o amplasezi. Frontal, regasim display-ul LCD unde vei putea vizualiza informatii legate de programele de spalare, optiuni, timp ramas si asa mai departe, un buton rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul de spalare si, desigur, cuva pentru detergent.

Aceasta masoara 85 x 60 x 63.9 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat rufe Electrolux EWW1685SWD detine o capacitate de incarcare de 8 kg pentru spalare si 4 kg pentru uscare. Viteza maxim a centrifugare este de 1600 rpm, astfel ca rufele vor fi stoarse foarte bine, dupa fiecare spalare, pentru ca procesul de uscare sa nu fie foarte lung. Desigur, nu toate hainele sunt potrivite pentru o viteza de rotatie atat de mare, asa ca trebui sa fiti atenti la tipul materialului.

Aceasta masina de spalat a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A, consumul fiind unul decent.

O functie foarte interesanta pe care am remarcat-o este Time Manager care permite modificarea duratei de spalare, astfel incat programul va lua sfarsit in timpul dorit. Totodata, tehnologia OptiSense ofera posibilitatea de a detecta dimensiunea incarcaturii si poate calcula cantitatea de apa si durata programului in functie de hainele introduse in cuva. Astfel, vei putea spala si usca rufele intr-un singur ciclu.

Masina este dotata cu 14 programe de spalare adaptate in functie de tipul tesaturii pentru a nu fi degradate in timp. Printre acestea, prezinta si un program de spalare si uscare ce dureaza doar 60 de minute.

Uscarea se realizeaza prin condensare, iar apa adunata va fi ghidata catre evacuare asemenea in cazul unei masini de spalat rufe simple.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza 51 dB la spalare si 76 dB la centrifugare.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de achizitia facuta si sustin ca spala, dar si usuca excelent. De asemenea, programele sunt foarte bine gandite si eficiente, motiv pentru care o considera una dintre cele mai bune achizitii facute. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1685SWD este un produs foarte bune, care isi face treaba excelent. Deja cred ca stiti destul de multe lucruri despre Electrolux, care a reusit sa isi construiasca un nume foarte bun in domeniul aparaturii electrocasnice, datorita calitatii oferite de produsele sale. Daca esti interesat si de o oferta de pret actuala, intra aici.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.5/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • incapatoare
  • uscator
  • silentioasa
  • programe diversificate

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.