lun. mai 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Indesit Innex XWDE 861480X

Ce ai zice daca ti-ai simplifica munca si ai renunta la partea in care trebuie sa intinzi rufele? Se poate, iar masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDE 861480X te poate ajuta sa scapi rapid de hainele murdare si sa le scoti deja uscate din masina. In continuare, vom discuta in detaliu despre aceasta masina de spalat pentru a iti putea forma o parere pertinenta.

Design

Acest model de masina de spalat este prevazuta cu un design placut si modern, avand carcasa de culoare alba. Frontal, se afla display-ul LCD, unde vor fi afisate informatii cu privire la ciclul de spalare, butonul rotativ de unde vei alege programul si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 x 59.5 x 60.5 cm (l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWDE 861480X prezinta o capacitate de incarcare de 8 kg pentru spalare si 6 kg pentru uscare. Este prevazuta cu incarcare frontala, avand o viteza de centrifugare de 1400 rpm, astfel ca va fi asigurata o stoarcere foarte buna a hainelor.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum de energie electrica decent. Producatorii estimeaza consumul in cadrul unui program standard la 5.44 kWh.

Prezinta 16 programe de spalare si 12 programe de uscare. Sunt gandite intr-o maniera care sa acopere cam toate tipurile de nevoi. Astfel, vei putea spala cu incredere toate tesaturile ori culorile, fara teama de a se deterioa sau colora.

Masina poate fi programata pentru a isi incepe spalarea la o anumita ora, indiferent ca esti acasa sau nu.

Nivelul de zgomot atins la spalare este de 54 dB, iar nivelul de zgomot la centrifugare, 81 dB.

Parerea clientilor

Pentru ca este important sa luam in calcul si pareri practice, nu am omis nici acest aspect, astfel ca putem spune ca persoanele care au achizitionat acesta masina de spalat au fost foarte multumite.Spala foarte bine, uscare este eficienta si mai mult decat atat este suficient de silentioasa. Au mai estimat raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDE 861480X face parte din seria electrocasnicelor pe care te poti baza de fiecare data cand ai nevoie. Spala si usuca hainele in parametrii optimi, prezinta programe diversificate potrivite pentru orice tip de tesatura sau culoare si nu au fost identificate probleme majore. Mai mult, clientii au fost si ei multumiti, iar daca sunteti interesati de o oferta, intra aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • uscator
  • silentioasa
  • programare variate
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *