Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS00E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMI46KS00E

Masina de spalat vase face parte din seria electrocasnicelor ce nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, pentru ca iti usureaza realmente munca, dar scutesti si timp pe care il poti doza altfel. Insa, este necesar sa te orientezi si asupra unui model de masina de spalat care sa ti se potriveasca, iar noi suntem aici sa iti prezentam intreaga serie de produse, intr-un mod cat se poate de obiectiv. Trecem in revista, in continuare, cele mai importante informatii referitoare la masina de spalat vase Bosch SMI46KS00E.

Design

Pentru ca este un model incorporabil, nu se pune foarte mare accent pe acest aspect. Prin urmare, masina este destul de simpla din perspectiva design-ului, insa odata integrata in mobilier, nu se va vedea deloc. Frontal, este amplasat display-ul si butoanele prin intermediul carora vei alege programul de spalare dorit. Aceasta masoara 81.5 x 59.8 x 57.3 ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS00E prezinta o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++. In acest sens, producatorii estimeaza consumul anual de energie 262 kWh, iar cel de apa, 2100 litri.

Masina a fost dotata cu nu mai putin de 6 programe de spalare, printre care se regasesc si:

  • Intensiv – special pentru vasele, oalele si cratitele cu grad ridicat de murdarie. Temperatura si presiunea apei vor fi ridicate.
  • Auto – utilizand senzorii de incarcare va detecta automat cantitatea de vase si gradul de murdarie, pentru a isi putea adapta temperatura, durata si consumul de resurse.
  • Eco – este cel mai economic program, inregistreaza cel mai mic consum, dar are durata cea mai mare.
  • Rapid – dureaza 20 de minute si este recomandat pentru vasele cu un grad scazut de murdarie.
  • Programul 60 de minute

In conditiile in care apa dedurizata poate provoca coroziunea sticlei, acest model de masina a fost prevazuta cu tehnologie pentru protectia sticlei, astfel ca va regla permanent gradul de duritate al apei. In acest fel, paharele si portelanurile vor fi in siguranta.

Bosch SMI46KS00E prezinta motor EcoSilence DriveTM, ceea ce face masina sa fie foarte silentioasa, eficienta si economica, fiind principalul factor raspunzator de consumul redus de energie.

AquaSensor este capabila sa regleze temperatura apei raportata la tipul vaselor si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru gestionarea clatirii.

Programarea intarziata iti permite sa amani inceperea spalarii astfel incat sa coincida cu programul tau. Prin urmare, vei ajunge acasa si vei gasi vasele spalate si uscate.

Totodata, mai sunt prezente sisteme precum cel de asistare pentru dozarea optima a cantitatii de detergent, siguranta impotriva copiilor si protectie impotriva inundatiilor.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este o masina practica si eficienta care isi face treaba exact asa cum promite. Este usor de utilizat, iar programele din dotare sunt potrivite pentru a acoperi cam toate tipurile de nevoi. Acestia sustin ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS00E este o varianta ce poate fi luata in calcul, fiindca si-a dovedit in principiu eficienta. Este usor de utilizat si programat, spala foarte bine vasele, indiferent de gradul de murdarie, cat timp setezi corespunzator programul. Pentru a verifica si oferta de pret, intra aici.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • silentioasa
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.