Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15013, 10 seturi, 5 programe, Clasa A , 45 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko DIS15013

Nu mai ai de ce sa chinuiesti sa speli dupa fiecare data vasele, cand ai la indemana o multitudine de variante de masini de spalat vase. In continuare, ne vom opri asupra modelului de masina de spalat vase Beko DIS15013, despre care vom discuta pe larg, pentru a verifica daca este intr-adevar un produs ce merita achizitionat.

Design

Dat fiind ca este un model incoporabil, nu s-a pus foarte mare accent pe partea estetica, prin urmare, vom discuta si noi sumar. Odata integrata in mobila, nu va mai fi deloc vizibila. In partea de sus, pe usa, se regaseste panoul de control prin intermediul caruia vei realiza setarile dorite. Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 28.8 kg.

Specificatii

Masina de spalat Beko DIS15013 ofera o capacitate de 10 seturi, am spune suficienta. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum destul de mic de energie electrica. Consumul estimativ de energie electrica in decursul unui an este de 237 kW.

Masina este prevazuta cu 5 programe de spalare despre care vom aminti cateva lucruri importante:

 • Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de energie, potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie. Utilizeaza temperatura de spalare de 50 de grade Celsius, inregsitrand un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica. Dureaza 230 de minute.
 • Intensiv – spalarea se realizeaza la 70 de grade Celsius si este potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente. Consuma 1.28 kWh energie electrica si 14.8 litri de apa.
 • Zilnic – poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi pent urase cu grad normal de murdarie, utilizand apa la temperatura de 65 de grade celsius. Dureaza 90 de minute si inregistreaza un consum de 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de prespalare.
 • Quick&Shine – poate fi utilizat, deopotriva zilnic, spaland la temperatura de 60 de grade Celsius si are o durata de 58 de minute, inregistrand un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 • Mini 30 – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius, desigur fara a asigura ciclul de prespalare sau ciclul de uscare. Consumul de apa este de 10.4 litri, iar cel de energie electrica 0.74 kWh.

Acestor programe de spalare, li se adauga o serie de extra-optiuni foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – nu mai este necesar sa astepti pana ce vei reusi sa incarci in totalitate masina, pentru ca aceasta isi va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Super Rinse – in cazul in care apare o problema de dizolvare a detergentului, aceasta extra-optiune va elima petele de pe vase si va oferi o clatire optima.
 • Fast+ – reduce durata programului de spalare, datorita cresterii presiunii a apei.
 • Time Delay – mai este numita si programare intarziata si iti permite setarea in functie de trei valori predefinite: 3, 6 sau 9 ore.

Dat fiind ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 49 dB, putem spune ca nu te va deranja deloc pe timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o masina eficienta care se descurca foarte bine si chiar i-a scutit de un efort in plus. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si, in mare parte, spala foarte bine vasele, cat timp sunt utilizate programele potrivite raportate la gradul de murdarie. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Masina de spalat Beko DIS15013 este un model suficient de incapator si accesibil, pe care il recomandam. Dispune de programele de baza care vor acoperi o gama variata de nevoi,carora li se adauga si o serie de extra-optiuni foarte utile. Clientii s-au aratat multumiti si o recomanda. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte avantajoasa.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.6/10

Eficienta energetica

8.5/10

Pareri PRO

 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.