lun. iun. 24th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

AEG FEE53600ZM este o masina incapatoare si foarte interesanta, ce presupune un mod de functionare economic si eficient. In principiu, face o treaba foarte buna, insa inainte de a va forma o parere, va invitam sa aflati mai multe detalii in continuare.

Masina de spalat vase AEG FEE53600ZM ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 234 kW, iar cel de apa la 2775 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, ceea ce ne permite sa monitorizam timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare. Interfata acestuia este foarte prietenoasa, aparatul beneficiind de un numar redus de butoane. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire, ce avertizeaza in momentul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire ofera o lustratuire optima acestora.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Permite rabatarea suportilor mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, oalelor si asa mai departe. De asemenea, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri, in cadrul carora li se va oferi o ingrijire atenta articolelor adaugate.

Tehnologia AirDry permite optimizarea procesului de uscare, folosind un flux de aer natural, usa dschizandu-se in mod automat aproximativ 10 cm la finalul programului. In plus, masina poate functiona fara probleme chiar si in absenta ta de la domiciliu, caci beneficiaza de sistemul impotriva inundatiilor Aqua Stop.

AEG FEE53600ZM este prevazuta cu 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile normale, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute, timp in care consuma 9.9 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind potrivit pentru orice situatie. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 70 de grade Ceslsius, iar durata itnre 45 si 160 de minute. COnsuma 7-12 litri de apa si 0.7-1.5 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare si chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 140-160 de minute, iar consumul intre 13-15 litri de apa si 1.4-1.6 kWh energie electrica.
 4. 30 min – este un program foarte scurt, potrivit pentru vase recent murdarite, durata acestuia fiind de doar 30 de minute. Temperatura de spalare este de 60-65 de grade Celsius, iar consumul este de 9 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de uscare.
 5. Pahare – ofera o ingrijire atenta articolelor delicate, la temperatura de 45 de grade Celsius, putand fi adaugate pahare, portelanuri si alte articole foarte delicate. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 70-85 de minute, iar consumul intre 13-14 litri de apa si 0.9-1.1 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de doua functii speciale foarte utile:

 • Time Saver – permite scurtarea duratei programelor chiar si cu 50% prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila pentru voi.

Este un model silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 44 dB.

Dinensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.6 x 57.5 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 39 de kg.

Concluzii si Pareri

AEG FEE53600ZM este o masina de vase foarte buna, prevazuta cu cele mai importante programe, capabila sa asigure o spalare optima vaselor. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este incapatoare, foarte economica si silentioasa, un adevarat ajutor in orice bucatarie. De asemenea, sustin ca programele sunt foarte bine gandite incat sa acopere cele mai importante nevoi. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AEG FEE53600ZM

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Foarte economica
 • Tehnologie AirDry
 • Silentioasa

Pareri CONTRA

 • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *