Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W, Direct Drive, SpaSteam, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

LG F2J6WY0W

LG F2J6WY0W este o masina foarte moderna potrivita pentru 2-3 persoane, dotata cu o gama variata de functii si tehnologii. Face fata oricarei provocari si reuseste sa curate foarte bine orice tip de pete, fara a deteriora tesatura. Te invitam sa faci cunostinta cu acest model pentru a verifica daca se incadreaza standardelor tale.

Design

LG F2J6WY0W este un model foarte elegant, prevazut cu un design minimalist, astfel ca se va integra perfect in orice tip de locuinta. Frontal, se afla display-ul LCD, butonul rotativ si cuva pentru detergent. Dispune de un hublou transparent de dimensiuni mari, cu un diametru de 30 cm, asstfel ca iti va facilita adaugarea si scoaterea hainelor din interiorul cuvei.

Specificatii

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W dispune de o capacitate de 6.5 kg, fiind foarte economica, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul energetic anual este aproximat la doar 146 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge acest model este de 1200 rpm.

Motorul unic INverter Direct Drive presupune functionarea fara curea si scripete, fiind extrem de silentios, fiind responsabil chiar si cu inregistrarea unui consum energetic redus. De asemenea, tehnologia speciala 6 Motion DD, performantele referitoare la spalare sunt imbunatatite, astfel ca hainele vor fi spalate corespunzator fara a deteriora tesatura hainelor. Functia speciala Spa Steam are la baza un program anti-alergic, astfel ca va utiliza apa si caldura pentru crearea de aburi dezinfectanti, in acest mod igienizand in mod adecvat hainele.

Masina dispune de 14 programe de spalare care acopera atat nevoi de baza, cat si nevoi speciale. Printre acestea se numara si program rapid, pe care il consider nelipsit, care are o durata de 30 de minute.

La spalare, masina inrergistreaza un nivel al zgomotului de 55 dB, iar la centrifugare de 72 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de aceasta masina si sustin ca spala foarte bine si le si stoarce eficient. De asemenea, au mai spus ca numarul programelor este suficient de mare, iar in timpul spalarii este destul de silentioasa. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W este un model interesant, ce asigura performante destul de bune. In plus, inregistreaza un consum energetic foarte mic, ceea ce constituie un avantaj. Aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • motor Inverter Direct Drive
  • silentioasa
  • programe diversificate

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.