lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Electrolux EWS31074NA

Iti facem cunostinta cu masina de spalat rufe Electrolux EWS31074NA, un model practic, accesibil, dar si foarte economic. Este potrivita chiar si pentru o familie cu copii, reusind sa isi faca treaba eficient. Nu este cel mai performant model, insa cu siguranta nu vei avea probleme si vei reusi de fiecare data sa iti faci treaba cat se poate de bine. Din punctul meu de vedere, merita sa faci cunostinta cu ea.

Design

Din punct de vedere estetic este o masina destul de simpla, dar moderna, avand carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control electronic cu display LCD, butonul rotativ de unde vei selecta programul dorit si cuva pentru detergent.

Masoara 44.8 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime.

Specificatii

Masina de spalat rufe Electrolux EWS31074NA ofera o capacitate de 7 kg, din punctul meu de vedere, destul de rezonabila. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna un consum energetic foarte mic. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 175 kWh, iar cel de apa la 9999 litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 rpm. Intr-adevar nu este cea mai mare viteza posibila, insa cu toate acestea, cel mai probabil, nu de multe ori vei apela la viteza maxima pentru ca majoritatea tesaturilor ar putea fi degradate.

Tehnologia inovatoare Fuzzy Logic vizeaza optimizarea in mod automat a resurselor utilizate la spalare, adaptand corect cantiateta de apa si durata de spalare, in functie de cantitatea de haine adaugata. Mai mult decat atat, sistemul inteligent OptiSense va regla, tot in mod automat, durata si consumul de apa si energie, in functie de cantitatea de rufe, avand in vedere asigurarea conditiilor optime de ingrijire.

Electrolux EWS31074NA este dotata cu 14 programe de spalare gandite foarte bine atat din perspectiva materialului, cat si a nevoilor speciale. Acestea acopera toate tipurile de nevoi, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi in acest sens.

Functia Time Manager reprezinta o optiune de pornire intarziata, care permite programarea orei de incepere a spalarii.

De asemenea sunt prezente sisteme importante precum clatire fara spuma, protectie anti-inundare si siguranta impotriva copiilor.

In ceea ce priveste zgomotul produs, la spalare inregsitreaza 58 dB, iar la centrifugare maxim 76 dB. In principiu, este un model destul de silentios, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi din acest punct de vedere.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un produs bun, cu care si-au facut treaba fara probleme. Sustin ca spala foarte bine hainele si prezinta destul de multe programe, astfel ca de fiecare data au avut de unde alege. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Electrolux EWS31074NA este o masina de spalat destul de buna, despre care putem spune ca isi face treaba in parametrii optimi. Nu au fost identificate niciun fel de probleme de functionare, drept pentru care o recomandam. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna pentru acest produs.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.5/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • tehnologia Fuzzy Logic
  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *