lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

LG F2J5WN7S

Pentru un cuplu sau chiar o familie cu copil, o optiune foarte buna ar putea fi masina de spalat rufe slim LG F2J5WN7S. Este un model potrivit pe care il poti integra si in spatiile ceva mai restranse, reusind sa ofere rezultate excelente. Te invitam in continuare sa urmaresti acest review pentru a te putea convinge daca este sau nu, produsul care te avantajeaza si pe tine!

Design

Este prevazuta cu un design modern, carcasa fiind argintie. Frontal, se afla amplasat display-ul LED unde vor fi afisate informatii referitoare la ciclul de spalare, butonul rotativ si cuva pentru detergent.

Masoara 60 cm latime, 85 cm inaltime si 45 cm adancime.

Specificatii

Masina de spalat rufe LG F2J5WN7S ofera o capacitate de incarcare de 6.5 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum redus de energie electrica.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, astfel ca rufele vor fi stoarse destul de bine. Sigur ca de multe ori nu vei selecta nici macar 1000 rpm, pentru ca este o valoare destul de mare ce ar putea agresa materialele.

Dispune de 14 programe de spalare care in mare parte acopera cam toate tipurile de nevoi. Fie ca discutam despre tipul materialului (bumbac, lana etc) ori nevoi speciale (prespalare, sport etc).

In plus, nu uitam sa amintim ca este prezent si programul rapid care dureaza numai 30 de minute si este potrivit hainelor foarte putin murdare.

Motorul direct drive asigura o fiabilitate ridicata, masina fiind totodata si foarte silentioasa in timpul spalarii.

Nivelul de zgomot produs la spalare este de 55 dB, iar la centrifugare este de 74 dB.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca aceasta masina de spalat rufe spala excelent, fiind suficient de bine organizata din perspectiva programelor. In plus, este silentioasa si nu au intampinat niciun fel de probleme. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Recomandam cu incredere masina de spalat rufe LG F2J5WN7S pentru ca este un model foarte eficient, care i-a incantat pe cumparatori. Au obtinut rezultatele dorite, drept pentru care este un produs de incredere. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret buna.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

8.8/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • eficienta energetica
  • motor direct drive

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *