joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

LG F2J5QN4W

LG F2J5QN4W este un model de masina foarte interesanta care vine la pachet cu o eficienta pe masura. Pentru a schimba vechea masina de spalat, chiar nu este nevoie de o investitie foarte mare, cand ai la dispozitie si variante mai accesibile, dar care vin cu o eficienta ridicata. In continuare, vei afla in acest review toate detaliile care te intereseaza si pe care trebuie sa le cunosti inainte de o eventuala achizitie.

Design

Masina este prevazuta cu un design placut, carcasa fiind alba. In partea superioara, se afla butonul rotativ prin intermediul caruia vei seta programul dorit, display-ul LED ce va afisa informatii referitoare la ciclul de spalare si cuva pentru detergent. Dimensiunile acesteia sunt de 60 cm latime, 85 cm inaltime si 56 cm adancime, avand o greutate de 63 kg.

Speficificatii

Masina de rufe LG F2J5QN4W ofera o capacitate rezonabila de 7 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca va inregistra un consum energetic destul de mic.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm si chiar daca nu este cea mai mare posibila, de multe ori nu vei ajunge sa selectezi nici macar 1000 rpm, din simplu fapt ca nu sunt foarte multe materiale care tolereaza o viteza atat de mare fara a fi degradate.

Motorul direct drive inverter asigura o fiabilitate ridicata masinii, dar o va face si mai silentioasa in timpul spalarii.

Gratie tehnologiei NFC tagging, poti descarca noi programe pe care ulterior le vei personaliza in functie de necesitate sau preferinte. Aceste programe despre care vorbim pot fi folosita printr-o simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.

Masina dispune de 14 prorgrame de spalare, foarte bine gandite, care acopera o gama destul de mare de nevoi. Fie ca discutam despre programe care se adreseaza tipului de material (bumbac, sintetice etc) sau unor nevoi speciale (lenjerie, sport etc). De apreciat este si prezenta programului rapid care are o durata de 30 de minute si pe care l-as recomanda mai mult pentru hainele foarte putin murdare.

Nu lipseste sistemul de siguranta impotriva copiilor care blocheaza panoul de comanda, astfel ca nu va permite celor mnici sa deregleze setarile realizate.

In plus, programarea intarziata permite setarea orei de incepere a activitatii masinii, in functie de programul tau.

La spalare, masina inregistreaza un nivel al zgomotului de 55 dB, iar la centrifugare de 72 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea faucta si sutin ca apreciaza la acest model cuva foarte mare, faptul ca spala extrem de bine si pot modifica parametrii precum temperatura si viteza de centrifugare. Considera ca este una dintre cele mai bune achizitii si estimeaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W este un model deosebit, care vine la pachet cu o eficienta ridicata, drept pentru care il recomandam mai departe. Este suficient de incapatoare, spala eficient si nu au fost identificate probleme la nivel functional. In plus, aici poti vizualiza o oferta de pret foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

8.8/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • motor direct drive inverter
  • programe diversificate
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *