Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650GX : Review si Pareri utile

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner DCH-650GX este un model de hota incorporabila care atrage prin design-ul elegant, imbinand foarte bine latura estetica si cea practica. Rezultatul este unul foarte reusit, insa inainte de a lua orice decizie, va propunem sa aflati mai multe informatii utile despre produs.

Hota incorporabila Heinner DCH-650GX este prevazuta cu o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 423 si 643 mc/h, reusind sa extraga foarte bine aburul si mirosurile nedorite. Prezinta trei trepte de putere si este prevazuta cu doua LED-uri ce ofera o mai buna vizibilitate.

Este prevazuta cu cu filtre de aluminiu care se pot spala foarte usor. Este recomandat sa le curatati periodic pentru a indeparta grasimea care se acumuleaza pe ele.

Acest model de la Heinner este realizat din inox si sticla termorezistenta fiind prevazuta cu un design modern. Se incadreaza perfect in orice decor, iar in zona frontala regasiti si panoul de control cu ajutorul caruia puteti porni hota si regla treptele de viteza.

Dispune de un singur motor, insa importanta este capacitatea de absorbtie si nu neaparat numarul motoarelor. Este esential ca hota sa fie suficient de puternica sa traga foarte bine mirosurile, dar tineti cont si de suprafata bucatariei.

In ceea ceea ce priveste zgomotul produs, la prima treapta inregistreaza 68 dB, iar la utlima 72 dB.

Produsul in discutie prezinta o latime de 60 de cm si cantareste 11 kg. Diametrul burlanului de aerisire este de 15 cm, iar hota trebuie instalata la o inaltime de minim 65 cm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner DCH-650GX este o varianta de hota care se descurca eficient si poate fi considerata o alternativa foarte convenabila la pret. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs foarte bun pentru pretul pe care il are si chiar trage bine mirosul in timpul gatitului. Sunt incantati si de design-ul produsului, iar in ansamblu, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner DCH-650GX

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Filtre din aluminiu
  • Design modern
  • 3 trepte de putere

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.