sâm. iul. 13th, 2024
Robot de bucatarie Gorenje SB800B

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Gorenje SB800B este un aparat foarte practic si util in bucatarie, pe care il puteti folosi pentru diverse activitati culinare optimizand intreg procesul. Poate fi un ajutor valoros, insa mai intai de toate va propun sa aflati mai multe detalii.

Robotul de bucatarie Gorenje SB800B poate fi folosit cu succes pe post de storcator, tocator, dar si pentru framantarea diverselor tipuri de aluaturi, pentru radere si feliere. Dispune de o gama foarte variata de accesorii printre care vas tocator, lama de taiere si vas pentru blender, capace, lame pentru aluat, tocat, framantare, feliere de mai multe tipuri si asa mai departe.

Inainte de a pune aparatul in functiune asigurati-va ca ati atasat corect toate accesoriile. Dispune de sistem de siguranta pentru a preveni supraincalzirea, dar si sistem anti-alunecare ce ofera o mai buna stabilitate aparatului in timpul functionarii.

Gorenje SB800B prezinta o putere de 680 W si dispune de doua trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de ceea ce doriti sa pregatiti.  Dimensiunile acestuia sunt de 41 cm lungime, 25.5 cm latime si 22 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gorenje SB800B este un robot de bucatarie care se descurca neasteptat de bine fiind un ajutor foarte practic. Cumparatorii actuali au declarat ca isi merita fiecare banut, fiindca este un robot care face de toat ein bucatarie, timp in care este silentios, destul de puternic si functioneaza conform asteptarilor sale. De asemenea, au mai declarat ca dupa utilizare se curata foarte usor, accesoriile detasandu-se rapid. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Robot de bucatarie Gorenje SB800B

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gorenje SB800B

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii foarte variate usor de detasat
  • Destul de puternic
  • Silentios

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *