Dum. mart. 3rd, 2024
Robot de bucatarie Bosch MUM52120

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch MUM52120 este un robot de bucatarie foarte bun, care va usureaza munca si optimizeaza intreg procesul culinar. Reprezinta, practic, ajutorul de nadejde pentru orice gospodina, ajutandu-va astfel sa economisiti timp important.

Robotul de bucatarie Bosch MUM52120 este prevazut cu o putere de 700 W si ofera patru trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de necesitate. Beneficiaza de multiple functii cum ar fi cea de blender, framantare, mixare, dar si feliere. Pentru a putea fi multifunctional, in mod evident, trebuie sa vina la pachet cu anumite accesorii precum discul de feliere, accesoriul tel, discul de radere, accesoriu pentru carnati si asa mai departe. Gama este destul de variata, puteti folosi aparatul pentru a indeplini multe sarcini in bucatarie, iar partea si mai interesanta este ca aceste accesorii sunt construite din materiale de calitate, rezistente si durabile.

Totodata, aparatul este dotat cu un bol de 3.9 litri, dar si un blender cu capacitatea de 1.25 de litri. Gratie tehnologiei MultiMotion Drive aparatul reuseste sa amestece sau sa mixeze eficient ingredientele datorita sistemului special. In plus, functia Easy Arm Lift ajuta la utilizarea mai facila si comoda a aparatului.

In ansamblu, este un aparat bun, suficient de puternic incat sa isi indeplineasca sarcinile in timp util si foarte usor de folosit. Este usor si de depozitat, fiind un electrocasnic practic in orice bucatarie.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch MUM52120 poate constitui o varianta buna in materie de roboti de bucatarie, produsul fiind unul destul de bine construit si foarte eficient. Cumparatorii declara ca le-a usurat viata, activitatea culinara fiind mult mai usoara si mai rapida. De asemenea, apreciaza in mod deosebit faptul ca dispune de functia tripla – vas, blender sau razuitor – care este gandita intr-o maniera foarte practica, este robust si dispune de picioruse antialunecare ceea ce inseamna ca nu va exista riscul de a se deplasa de pe blatul de lucru in tikmpul utilizarii. La final, il ucrata foarte usor, fie manual in chiuveta, fie in masina de spalat vase. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Robot de bucatarie Bosch MUM52120

Review pe scurt: Bosch MUM52120

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functii variate
  • Rezistent si solid
  • Usor de intretinut
  • Multi Motion Drive

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *