Frigider minibar Star-Light MBM-45AP, Capacitate 45 l, Clasa A+

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light MBM-45AP

Sunteti in cautarea unui frigider micut, care sa isi faca treaba cat se poate de bine, dar nici sa ocupe un spatiu foarte mare, pentru ca efectiv nu dispuneti de el? Va aflati in locul potrivit, la momentul potrivit. Continuam prezentarea frigiderelor, cu un model special pentru cei care indeplinesc conditiile anterior enumerate: mic si eficient. Modelul de frigider Star-Light MBM-45AP este ideal daca sunteti in cautarea unor astfel de produse si haideti sa vedem cateva chestiuni interesante si necesar de cunoscut despre acesta.

Star-Light MBM-45AP este un model de frigider in primul rand pentru cei ce il doresc special pentru camerele de hotel, pentru caminele studentesti, pentru cei care locuiesc singuri sau intr-o garsoniera si nu dispun efectiv de foarte mult spatiu. Acesta este economic cu ghilemelele de rigoare si din aceasta perspectiva pentru ca este destul de micut incat sa se adapteze unor spatii destul de restranse.

Design

Din perspectiva design-ului, produsul este simplu, carcasa fiind in totalitate de culoare alba, motiv pentru care il veti putea asorta foarte usor pieselor de mobilier pe care le aveti deja in bucatarie. Frigiderul are o singura usa, care se deschide standard, pe partea dreapta, fiind totodata reversibile. Manerul este incorporat, ceea ce pe mine, personal, ma incanta in general produsele din aceasta gama care au acest tip de maner, pentru ca confera produsului un plus de eleganta. Ca si dimensiuni, produsul prezinta 49.2 x 47.2 x 45 cm (l x L x A) si o greutate de 15 kg.

Specificatii

Frigiderul Star-Light MBM-45AP este un produs incadrat in clasa de eficienta economica A+, de altfel o clasa foarte buna, avand un consum anual de 105 kWh/an, iar in 24 de ore de 0.29 kWh. Daca ar fi sa facem o aproximare, am putea spune ca veti plati pe luna in jur de vreo 7 lei.

In privinta volumui, frigiderul prezinta 45 l. Raportat la dimensiunile reduse pe care le are, aparatul se bucura de un volum destul de mare. Prezinta un singur raft care este la randul sau destul de spatios, avand o inaltime considerabila, unde veti putea depozita alimentele. De asemenea, usile au in dotare doua rafturi, unde veti putea depozita sticlele sau tot felul de alimente de dimensiuni reduse.

In partea de sus, veti gasi o ladita care este congelatorul si ceea ce este si mai interesant si util, este ca acesta prezinta o usa. Astfel nu veti risca sa inghete si alimentele pe care le aveti depozitate in frigider.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, motiv pentru care va va facilita munca in momentul in care veti dori sa il decongelati pentru ca totul se va realiza automat. Apa isi va parcurge traiectoria prin niste canale interne, iar ulterior va ajunge in rezervoarele localizate in partea de jos. Pentru a seta temperatura de functionare, veti avea la dispozitie un selector manual localizat in interiorul frigiderului, putand alege treapta adecvata pentru temperatura pe care o doriti.

Nivelul de zgomot la care produsul poate ajunge si este de 42 dB, asa ca putem spune ca este foarte silentioasa, drept pentru care veti putea dormi chiar cu aparatul in incapere, pentru ca nu va va deranja. Producatorii au gandit-o foarte bine in acest sens, adresandu-se indeosebi hotelurilor si caminelor studentesti.

Parerea clientilor

Analizand atent parerile expuse de actualii clienti, remarc faptul ca este un produs care isi face treaba foarte bine. Nu au aparut niciun fel de probleme din punct de vedere functionale. Acestia sustin spusele producatorilor conform carora, produsul este extrem de silentios, raceste foarte bine si ocupa extrem de putin spatiu. Mai mult, o parte dintre clienti au achizitionat frigiderul pentru a il utiliza la birou, tocmai datorita acestor caracteristici pe care le prezinta.

Concluzie

Frigider minibar Star-Light MBM-45AP, Capacitate 45 l, Clasa A+ este un produs de incredere pe care il recomand, atunci cand aveti nevoie de un frigider mic si silentios. Este ideal pentru hoteluri, camine si, de ce nu, si pentru birou. Raportul calitate-pret este excelent, iar atunci cand achizitia este facuta de mai multe persoane, ca in situatia in care doriti pentru birou sau camin, automat veti plati o suma extrem de mica raportata la beneficiile aduse de acest model de frigider. Raportul calitate/pret este unul excelent, asa ca va prezentam o oferta foarte buna aici.

8.8

Pret

9.3/10

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

8.9/10

Eficienta energetica

8.8/10

Pareri PRO

  • pret foarte mic
  • trasnportare facila
  • congelator

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante
Frigider minibar Star-Light MBM-45AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.