lun. apr. 22nd, 2024
Combina frigorifica SAMSUNG RB29HSR2DSACombina frigorifica SAMSUNG RB29HSR2DSA

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung RB29HSR2DSA/EF

Nu cred ca mai trebuie sa discutam despre necesitatea unei combine frigorifice in casa fiecaruia, pentru ca este fara doar si poate, un aparat indispensabil. Insa problema apare, atunci cand trebuie sa alegem un produs care sa raspunda punctual propriilor nevoi, iar aici lucurile s-ar putea complica. De aceea, va prezentam combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF pentru a vedea daca este produsul care lipseste din casa voastra.

Fiecare dintre noi are alte asteptari de la produsul pe care il achizitioneaza. Unii putem fi mai pretentiosi, pe cand altii si-ar putea dori decat sa isi faca treaba cu functiile de baza. Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF este un produs bun, care isi face treaba intr-un mod eficient, fiind si destul de bine dotat. In cele ce urmeaza vom face o analiza detaliata atat din punct de vedere al design-ului, cat si a specificatiilor tehnice.

Design

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combina cu un design foarte modern si elegant, avand o carcasa de culoare gri. De aceea, aceasta combina va fi asortata foarte usor cu piesele de mobilier pe care, cel mai probabil, le detineti deja in bucatarie. Aceasta prezinta doua usi reversibile cu maner orizontal incorporat, ceea ce in opinia mea, ii da un plus de eleganta. Deschiderea se face standard, adica de la stanga la dreapta si are iluminare interioara LED, la nivelul frigiderului. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt destul de reduse si anume 178 x 59.5 x 66.4 cm (l x L x A) si o greutate de 66 kg. Prin urmare, aceasta ar putea fi integrata bine si in bucatariile mai putin spatioase.

Specificatii

Acest model de combina frigorifica aflat in portofoliul Samsung se incadreaza la clasa de eficienta economica A+, promitand un consum mai mic de energie electrica, anual inregistrand aproximativ 272 kWh.

In ceea ce priveste volumul combinei, aceasta dispune in total de 289 l, fiind repartizati astfel: 213 l sunt ocupati de frigider, in timp ce congelatorul ocupa 76 l.

Frigiderul combinei frigorifice este dotat cu 4 rafturi confectionate din sticla, insa unul dintre ele este de tip Easy Slide. Ce inseamna? Respectivul raft va fi glisant, datorita sinelor laterale pe care este montat, iar scopul sau este de a oferi mai mult confort, in momentul in care doriti sa luati un aliment care este asezat tocmai in spate pe raft. In partea de jos, prezinta o ladita pentru depozitarea fructelor si a legumelor pentru ca acestea sa se mentina proaspete un timp mai indelungat. Pe usa, regasim 3 rafturi de plastic rezistente, ideale pentru a depozita oua, sticle, borcane si alte alimente cu un volum mai mic.

Congelatorul combinei frigorifice este relativ spatios, organizarea sa fiind una destul de eficienta. Cele trei compartimente cu care este prevazut sunt inchise, motiv pentru care nu va exista riscul ca alimentele pe care le depozitati sa imprumute gust si miros. Compartimentele le regasiti sub forma unor ladite de plastic dur, ceea ce confera rezistenta. Laudabil este faptul ca aparatul are capacitatea de a congela pana la 12 kg in doar 24 de ore.

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combina No Frost, ceea ce semnifica, imposibilitatea formarii ghetii atat la nivelul frigiderului, cat si a congelatorului, datorita sistemului de racire pe baza de curenti fini de aer rece. De asemenea, si nivelul umiditatii se va afla la un nivel echilibrat, astfel ca nu se vor forma picaturi sau gheata pe peretii produsului.

Parerea clientilor

Ca de fiecare data, in articolele noastre, luam in calcul si parerile practice ale actualilor clienti care ar putea fi foarte pretioase si ajuta la formarea unei pareri generale. In acest sens, acestia sunt multumiti de combina frigorifica achizitonata mentionand faptul ca este foarte silentioasa, simplu de curatat si are un design foarte interesant. De asemenea, acestia au remarcat o scadere cu pana la 20% a valorii facturii la energia electrica. Ei ar recomanda familiilor de 2-3 persoane, dat fiind ca nu are un volum extrem de mare.

Singurul inconvenient identificat, care ar putea fi, mai degraba, o recomandare pentru imbunatatire, este faptul ca rafturile nu sunt reglabile. Nu este o problema majora sau de functionalitate, drept pentru care nu consider a fi un motiv care sa cantareasca mult in luarea unei decizii.

Concluzie

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost este un produs calitativ care isi face treaba foarte bine. Conform spuselor cumparatorilor care au achizitionat acest produs, nu au intampinat niciun fel de probelem cu el, motiv pentru care pot afirma ca este un produs fiabil. Insasi daca pornim de la analiza marcii, Samsung este o firma cu produse calitative, deci nu ne putem indoi de seriozitatea producatorului. De asemenea, pretul este unul cat se poate de accesibil, iar o oferta foarte buna o puteti consulta aici.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • sistem Full NO Frost
  • compartimentare buna

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *