joi. mai 23rd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05

Iti doresti o bucatarie moderna, insa nu dispui de un buget atat de mare pentru o investitie consistenta? Atunci, iti recomandam sa afli mai multe informatii despre cuptorul incorporabil Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 despre care vom discuta in continuare pe larg. Sigur ca nu este cel mai performant model, insa ofera o serie de avantaje.

Design

In ceea ce priveste design-ul, nu putem spune ca ne impresioneaza. Nu este cea mai reusita varianta din punct de vedere estetic aflat in portofoliul Whirpool, insa arata mai bine decat un aragaz obisnuit. Frontal, se afla butoanele de unde vei realiza setarile si un display LED unde va afisa informatii referitoare la ciclul de coacere.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm (l x L x A) si cantareste 35 kg.

Specificatii

Cuptorul Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 este prevazut cu alimentare electrica, motiv pentru care vine la pachet cu cateva avantaje considerabile. Este vorba, in primul rand, de siguranta oferita, dar si de coacerea eficienta si uniforma a alimentelor.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, consumul energetic fiind unul redus.

Dispune de doua elemente foarte importante si absolut utile – timer si grill.

Timer-ul va supraveghea atent procesul de coacere, oprind activitatea cuptorului, in functie de timpul prestabilit de tine.

Grill-ul este eficient in preparea bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior.

Ventilatorul alaturi de sistemul de convectie au rolul de a distribui caldura uniform in toata cavitatea interioara, asigurand astfel o coacere adecvata.

O functie foarte importanta, mai ales atunci cand ai copii mici, este sistemul de blocare automata a accesului copiilor.

De asemenea, nu uitam nici de incalzirea inferioara, incalzirea superioara si functia de decongelare.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de achizitia facuta si sustin ca produusl s-a dovedit chiar mai eficient decat s-ar fi asteptat. Coace foarte bine alimentele si functiile din dotare s-au dovedit a fi eficiente. In principiu, acestia considera raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Cuptorul Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 este un model destul de simplu, dar eficient, care a dovedit clientilor ca isi poate face treaba si la un pret mai mic. Pentru a verifica mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, te asteptam sa intri aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.5

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.1/10

Functii

8.2/10

Design

7.5/10

Pareri PRO

  • grill, timer
  • eficienta energetica
  • convectie aer fierbinte
  • pret avantajos
  • blocare acces copii

Pareri CONTRA

  • design simplu

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *