sâm. iun. 15th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

0
(0)

Concept RK3170

Iti prezentam un fierbator foarte simpatic ce asigura o incalzire in timp util a apei, iar in acest interval, tu vei putea intreprinde alte activitati. Este vorba despre fierbatorul Concept RK3170 ce va constitui subiectul nostru de discutie in cadrul acestui material. Este important sa alegi produsul cel mai potrivit nevoilor tale, iar pentru aceasta trebuie sa fii foarte bine informat. Asa ca te invitam sa vezi despre ce este vorba!

Design

Aparatul beneficiaza de un design foarte modern si elegant, carcasa fiind alba in combinatie cu argintiu. In partea de jos, regasim panoul de contrl, sub forma a 6 butoane, amplasate pentru a-ti fi mereu la indemana.

Specificatii

Fierbatorul Concept RK3170 dispune de perete dublu, ceea ce inseamna ca nu vei mai risca sa te frigi. Poti regla temperatura de la 70 de grade Celsius pana la 100 de grade Celsius.

Dispune de o capacitate arhisuficienta, de 1.7 litri, atat pentru tine, cat si pentru intreaga familie.

Fierbatorul dispunje de functia speciala de pastrare la cald, ceea ce inseamna ca va mentine apa fierbinte o perioada indelungata, dupa ce a terminat de incalzit.

Aparatul este fabricat din inox de inalta calitate, ceea ce inseamna ca nu va rugini si nici nu iti va pune sanatatea in pericol.

Mai mult decat atat, fierbatorul are capacitatea de a se curata singur. Carcasa nu permite murdariei sa adere pe suprafata sa, fiind foarte usor de intretinut. Filtrul anti-calcar se detaseaza foarte usor pentru a fi curatat rapid.

Imediat ce temperatura apei a ajuns la nivelul optim, aparatul se va opri automat. Poti turna apa in cesti fara sa fie nevoie sa deschizi capacul. De asemenea, acesta te avertizeaza acustic in momentul in care apa s-a incalzit.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este un produs fiabil, care isi face treaba. De asemenea, au mai adaugat ca merita fiecare banut, pentru ca se descurca foarte bine si este un aparat cat se poate si, in acelasi timp, si modern. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Fierbatorul Concept RK3170 este un produs foarte interesant atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Vine la pachet cu o serie de functii pe care nu le gasesti la orice aparat, ceea ce il face diferit. In plus, aici gasesti si o oferta de pret rezonabila.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

7.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

0.0/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • perete dublu
  • temperatura reglabila
  • functie pastrare la cald
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *