Storcator de fructe cu melc Heinner HSJ-600GR, 80rpm, Verde

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HSJ-600GR

Un storcator de fructe va fi intotdeauna bine-venit in orice locuinta, de aceea ar trebui sa te orientezi si tu catre un model, daca nu ai deja unul. De aceasta data, iti facem cunostinta cu storcatorul de fructe cu melc Heinner HSJ-600GR despre care vom discuta toate aspectele pe care este important sa le cunosti chiar inainte de a il achizitiona. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut, carcasa fiind de culoare verde in combinatie cu negru. Lateral, se afla butonul de unde vei porni storcatorul.

Specificatii

Blender-ul Heinner HSJ-600GR este prevazut cu un motor puternic de tip DC, de 150 W. Dispune de sistem de stoarcere cu melc si este prevazut cu 80 rpm.

Trebuie retinut faptul ca sucul va fi colectat separat de pulpa.

Aparatul este prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii, astfel ca in cazul in care va fi suprasolicitat, acesta se va opri in mod automat.

Accesoriile sale sunt foarte usor de curatat, iar pentru acest lucru vei avea si o perie speciala care iti va facilita munca. In plus, poti adauga accesoriile fara probleme si in masina de spalat vase.

Carcasa este una destul de rezistenta fiind realizata din inox.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un storcator foarte bun, destul de silentios comparativ cu alte modele pe care le-au avut. Au mai adaugat ca extrage foarte bine sucul din fructe si este usor de curatat. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Heinner HSJ-600GR reprezinta un aparat de nadejde, pe care te poti baza ori de cate ori vei avea nevoie. Este usor de utilizat si intretinut, iar in mare parte nu au fost identificate niciun fel de probleme. In plus, aici poti beneficia si de o oferta de pret avantajoasa.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • moror puternic
  • curatare facila
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.