lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Concept PC5040

Din seria exista produse pentru orice buzunar, se incadreaza si masina de paine Concept PC5040. Ei bine, este un electrocasnic accesibil ca pret, dar foarte practic si eficient in orice bucatarie, pentru ca acum iti poti prepara painea exact pe gustul tau si, mai ales, nu vei mai consuma paine din comert plina de aditivi, E-uri si alte substante nocive, care nici nu si-ar avea locul in compozitia sa. Merita sa ii acorzi macar cateva momente de atentie, pentru a iti da seama daca este produsul potrivit nevoilor tale.

Design

In ceea ce priveste design-ul, este un produs destul de simplu, avand o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de comanda, de unde vei programa masina, dar si de unde vei alege programele de coacere dorite.

Dimensiunile acesteia sunt de 43 x 28 x 28 cm (W x D x H) si cantareste 5.9 kg.

Specificatii

Masina de paine Concept PC5040 are o capacitate generoasa de 1250 de grame, ceea ce inseamna ca vei putea prepara o paine suficient de mare care va ajunge intregii familii. In acelasi timp, are o putere de 850 W.

Este dotata cu 12 programe de coacere, ceea ce iti va permite sa alegi tipul painii dorite. In plus, poti prepara cu ajutorul sau chiar si dulceata, aluat de pizza, cozonaci si asa mai departe. Este, practic, un aparat multifunctional.

Nu putem uita nici de functia de pornire intarziata care permite selectarea orei de incepere a activitatii masinii pentru a fi in concordanta cu programul tau.

In plus, gratie functiei automate de pastrare la cald, painea se va mentine calda si proaspata un timp indelungat.

De asemenea, poti selecta gradul de rumenire al painii, in functie de propriile gusturi.

Este echipata cu doua palete de framantare si o forma detasabila.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca s-au imprietenit destul de repede cu acest aparat si de fiecare data reusesc sa prepare o paine absolut delicioasa. Sunt incantati de rezultatul final si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Concept PC5040 este o masina de paine foarte practica si utila in orice bucatarie pe care o recomandam. Este usor de programat, insa secretul este sa urmezi cu strictete retetele, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • capacitate generoasa
  • programe variate
  • programare intarziata
  • functie pastrare la cald

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *