Masina de spalat vase Beko DFN28320W, 13 seturi, 8 programe, Clasa A++ Afisaj LCD, 59.8 cm, Alb

Masini de spalat vase

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko DFN28320W

Esti in cautarea unei masini de spalat? Mai mult, ai dori sa aiba si un design elegant, caracteristici si optiuni extra, dar si un pret accesibil? Astazi, iti recomandam masina de spalat vase Beko DFN28320W, care este solutia la ceea ce cauti! In urmatoarele randuri, vom face o prezentare sumara a ceea ce reprezinta acest produs, in esenta.

Poate ca ati mai citit caracteristicile pe site-urile magazinelor online, dar vom face si noi o scurta trecere in revista. Masina Beko DFN28320W prezinta o latime de 60 de cm, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, dar si 8 programe de spalare, imbinand si 4 extra-optiuni. In ciuda pretului foarte bun, pe care il veti putea verifica aici, masina de spalat prezinta performante de top. Ca si eficienta energetica, ea se incadreaza la A++, iar setand programul Eco, va avea un consum de 10 litri de apa si de energie electrica de 0.92kWh.

Haideti sa detaliem putin cele 8 programe pe care le-am mentionat inca de la inceputul articolului, pentru ca s-ar putea sa va intereseze foarte mult.

Primul program Eco spala vasele la o temperatura de 50°C si are o durata de 202 minute. In acest timp, masina consuma doar 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie, dupa cum am mentionat mai sus. Nu degeaba este denumit in acest fel programul!

Al doilea program pe care masina il are in dotare, se numeste Auto, iar acesta are la baza senzorii, prin urmare timpul si temperatura vor varia de la un caz la altul. Temperatura poate varia de la 40°C pana la 65°C, iar timpul poate fi cuprins intre 110 si 200 de minute. In privinta cosnumui de apa, si el este variabil, si vorbim despre 10.2 sau chiar 14.4 litri de apa, iar consumult energetic este curpins intre 0.9-1.45 kWh.

Cel de-al treilea program din dotare, se numeste Aquaflex si in acest caz temperatura si durata sunt variabile. In medie, durata acestui program este de 189 de  minute, are un cosmul de 18.6 litri de apa si 1.36 kWh de energie electrica.

Programul numarul patru, este cel Intensiv care utilizeaza o temperatura de spalare de 70°C si este destinat indeosebi tigailor si oalelor foarte murdare. Consumul de apa este destuld e mare, adica 16.2 litri, iar consumul de curent electric este de 1.43 kWh.

Cel de-al cincilea program din dotare, se numeste Rapid are o durata de 58 de minute, foarte buna as spune, iar temperatura la care ajunge este de 70°C. Consumul de energie electrica este de 1.3 kWh, iar de apa de 10.2 litri.

Urmatorul program este cel pentru Pahare care are o spalare delicata, iar temperatura la care ajunge este de 40°C. Durata acestui program este de 102 minute, are un consum de apa de 10.4 litri si 0.8 kWh de energie electrica.

Ultimul program din dotare, este Prespalare care este foarte utilizat si preferat de catre utilizatori, avand un consum de apa de 4 litri, utilizand temperaturi de admisie, pret de 15 minute.

Nu uitam nici de extra-optiunile de care am amintit si mai devreme:

  • Incarcare la jumatate : alegand aceasta optiune, nu mai este nevoie ca masina de spalat sa fie plina de vase, sa asteptati sa o umpleti, riscand ca vasele deja aflate acolo sa imprime mirosuri neplacute, ci o puteti porni exact cu vasele care sunt deja acolo. Programele vor avea aceeasi durata ca cea prestabilita anterior, aceeasi temperatura utilizata, iar marele avatanj va consta in faptul ca apa utilizata va fi mult mai putina, in consecinta si consumul energetic.
  • Steam Gloss: presupune o uscare foarte buna a vaselor abia spalate , dat fiind ca in ultimul stadiu al programului sunt utilizati aburii.
  • Tray Wash: este o optiune destinata vaselor si oalelor ce va utiliza o presiune a apei destul de ridicata.
  • Rapid: datorita acestei optiuni, se poate diminua durata programelor ajung chiar la jumatate, fara a fi influentata calitatea spalarii vaselor.

Concluzie

Masina de spalat Beko DFN28320W este un aparat indispensabil si ideal in cazul in care cautati o masina de spalat. Consider ca o masina de spalat vase este mereu bine asteptata intr-o casa, astfel ca nu mai veti fi nevoiti sa pierdeti timpul si sa spalati dupa fiecare masa vasele, ci le puteti pune in masina de spalat vase, iar seara dupa cina, ii veti putea da drumul. O oferta foarte buna o veti putea consulta aici.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.4/10

Pareri PRO

  • incapatoare
  • functii diversificate
  • incarcare la jumatate
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Masina de spalat vase Beko DFN28320W

0 thoughts on “Masina de spalat vase Beko DFN28320W, 13 seturi, 8 programe, Clasa A++ Afisaj LCD, 59.8 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.