joi. apr. 18th, 2024
Masina de spalat vase Beko DFN16210WMasina de spalat vase Beko DFN16210W

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Beko DFN16210W

Masina de spalat vase Beko DFN16210W este un produs foarte bine vandut, de aceea am ales sa discutam astazi despre el putin. Aceasta masina de spalat vase este foarte bine dotata avand in vedere faptul ca dispune de principalele functii care va sunt necesare. Este foarte incapatoare, astfel ca puteti introduce 12 seturi de vase pentru o durata de maxim 3 ore. Este ideala pentru o familie cu un numar de 4-5 membrii, avand dimensiuni de 85 x 59.8 x 60 cm.

In cele ce urmeaza vom discuta putin despre programele pe care le are, ceea ce va si intereseaza cel mai mult, in esenta.

Masina de spalat Beko DFN16210W prezinta un numar de 6 programe, ceea ce inseamna strictul necesar pentru dumneavoastra. Intr-adevar, exista alte masini de spalat care prezinta in dotare programe nocturne sau programe dedicate vaselor bebelusilor, insa nu in toate situatiile acestea sunt necesare.

Primul tip de program despre care vom vorbi este ECO, utilizat indeosebi pentru vasele care prezinta ung rad mediu de murdaria. Este, totodata, si cel mai economic program in privinta rapotrului apa/energie. Are o durata de 190 de minute si consuma aproximativ 12 litri de apa, iar temperatura la care se desfasoara spalarea este de  50°C si, important este ca asigura si uscarea vaselor.

Al doilea tip de program este cel AUTO care este potrivit oricarui tip de vase, care prezinta de asemenea, un grad mediu de murdarie, dar ar putea face fata si celui ridicat. In cadrul acestui program, este detectat automat gradul de murdaria, astfel ca masina va sti ce are de facut. Setata pe acest program, masina consuma in jur de 12.6-17 litri de apa, spala vasele la o temperatura ce variaza intre 40 si 65°C, iar ca si durata discutam despre 92-176 minute.

Al treilea tip de program este INTENSIV, pe care il veti seta doar pentru vasele care au o structura mai rezistenta si care sunt foarte murdare. Aici facem referire la tigai si oale, in care mancarea este arsa, intarita sau puternic imprimata pe vasul dumneavoastra. Pentru acest tip de program, masina consuma cam 17.6 litri de apa, iar temperatura la care actioneaza este de 70°C, iar durata sa, este de 124 de minute.

Urmatorul tip de program, al cincilea, este REPEDE SI CURAT, destinat vaselor care prezinta un grad mediu de murdarie si care au o structura destul de solida, dat fiind ca temperatura la care actioneaza este de  70°C. Dureaza 58 de minute, iar la final, vasele vor fi si uscate.

Un alt tip de program, este cel MINI 30′ pentru vasele care nu sunt foarte murdare si care nu prezinta resturi de mancare pe suprafata lor. Dupa cum spune si numele si presupun ca ati intuit destul de usor, dureaza 30 de minute si utilizeaza 11.8 litri de apa, iar temperatura ajunge la doar 35°C.

Ultimul program cu care masina este dotata se numeste PRESPALAREA, care dureaza numai 15 minute si are rolul de a inmuia murdaria care s-a uscat si fixat pe suprafata vaselor. Acest program cosnuma 4,2 litri de apa rece, iar dupa acest program, vasele vor trebui introduse la un program mai lung, in functie de necesitate si tipul vaselor.

Pe langa aceste functii importante, masina de spalat Beko DFN16210W prezinta si alte functii extrfa cum ar fi incarcarea la jumatate, extra clatire si detectare automata a detergentului

Un minus ce trebuie mentionat, este faptul ca aceasta masina de spalat nu face parte din categoria celor mai economice produse in privinta cosnumului de curent, clasa la care este incadrata fiind de A+.

Concluzie: Masina de spalat Beko DFN16210W este un produs incapator si destul de eficient, iar pretul este unul mai mult decat accesibil, fiind destul de ieftina. Personal consider ca ar merita investitia, o masina de spalat vase este mereu bine venita in casa, insa daca ar fi sa sugerez o imbunatatire, cred ca ar fi fost eficient si un program care sa permita spalarea unor vase mai delicate, insa nu consider aceasta a reprezenta un minus, ci doar o sugestie.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • incarcare la jumatate
  • extra clatire

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *