mar. iun. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Argo Standy negru Recenzii

Caldura devine din ce in ce mai greu de suportat, de aceea este timpul sa iei atitudine. Apeleaza la cele mai potrivite aparate pentru a nu pierde din confort, indiferent ca te afli acasa sau la birou. Iti facem cunostinta cu ventilatorul cu picior Argo Standy, un aparat puternic si eficient.

Design

Detine o carcasa eleganta, de culoare neagra, adaptandu-se perfect in orice incapere l-ai aseza. La nivelul piciorului, in partea superioara, observam panoul de comanda cu ajutorul caruia vei putea seta aparatul.

Masoara 155 x 45 x 41 cm ( D x H x W) si inregistreaza o greutate de 6.3 kg.

Specificatii

Ventilatorul Argo Standy detine o putere mare de 60 W, destul de mare incat sa iti readuca confortul. In plus, datorita celor trei trepte de viteza, vei putea seta puterea care te avantajeaza cel mai bine.

Argo Standy este prevazut cu aplicatia de ventilator de podea si cu timer, care iti va permite sa ii programezi activitatea intre 0.5 si 7.5 ore.

Aparatul este echipat cu elice realizata din material de calitate superioara – AS, datorita caruia va avea o fiabilitate ridicata. Grila de protectie este realizata din metal.

Fiind dotat cu telecomanda, vei putea controla aparatul mai rapid si mai facil, fara sa te deplasezi de fiecare data la unitatea principala.

Zgomotul produs la cea mai inalta treapta este de 64.6 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte incantati de ventilatorul Argo Standy care le ofera confortul mult dorit. Sustin ca se descurca foarte bine si nu ocupa un spatiu prea mare. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Pentru a scapa de temperaturile ridicate, ai nevoie de aparate potrivite. Nu ezita sa alegi ventilatorul Argo Standy pentru ca ofera o putere rezonabila, trei trepte de viteza si functia Timer. Este usor de utilizat si iti poate readuce confortul in locuinta. Afla aici tot ceea ce te intereseaza, inclusiv o oferta de pret actuala.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Argo Standy negru

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • usor de montat
  • timer
  • putere mare
  • 3 trepte viteza

Pareri CONTRA

  • usor zgomotos

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *