Ventilator cu picior Vortex FS40-A25, 40 W, 3 trepte de viteza

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FS40-A25

Cand termometrele inregistreaza temperaturi de peste 40 de grade Celsius, nu cred ca ar trebui sa mai lipseasca din nicio locuinta un sistem de climatizare, indiferent ca vorbim de aparat de aer conditionat sau, o investitie mai mica, ventilatorul. Si pentru ca este destul de dificil sa alegi modelul potrivit nevoilor tale, noi suntem aici pentru a iti prezenta toate alternativele existente pe piata. Discutam in continuare despre ventilatorul cu picior Vortex FS40-A25 pentru a vedea de ce anume este capabil.

Design

Referitor la design, poate nu este cel mai relevant aspect de care sa depinda decizia de cumparare, insa dorim sa realizam o descriere cat mai completa. Astfel, aparatul este prevazut cu o carcasa compacta, placuta, de culoare negru cu rosu. Observam si panoul de comanda, cu ajutorul caruia vei realiza setarile.

Specificatii

Ventilatorul Vortex FS40-A25 prezinta o capacitate de 40 W si trei trepte de viteza pentru a regla puterea aparatului in functie de cum veti dori. Detine o elice ce are un diametru de 40 cm.

In ceea ce priveste zgomotul produs de aparat, pe cea mai puernica treapta de viteza inregistreaza 60 dB.

Cum nu este prevazut cu telecomanda, aparatul va fi controlat doar din panoul de comanda amplasat pe picior.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca a fost un aparat mai mult decat bine venit in acest sezon atat de calduros si ca, in mare parte, isi face treaba excelent. Nu au de ce sa se planga, este cam tot ceea ce necesita. Totodata, apreciaza raprotul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Sezonul cald vine cu avantaje si dezavantaje, iar in ultima categorie se incadreaza si disconfortul termic pe care trebuie sa il suportam. Insa, acum poti scapa de caldura insuportabila, apeland la aparate eficiente, vandute la pret avantajos. In acest sens, recomandam ventilatorul Vortex FS40-A25 care este capabil sa iti readuca confortul casei tale. Aici poti verifica o oferta de pret excelenta!

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.7/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza

Pareri CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.