lun. apr. 29th, 2024
Plita incorporabila HANSA BHGI63112035Plita incorporabila HANSA BHGI63112035

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

HANSA BHGI63112035 Recenzii

Multi dintre cumparatori aleg plita si cuptorul incorporabile in detrimentul clasicului aragaz, acestia isi doresc niste produse calitative, dar care sa fie si in concordanta cu design-ul bucatariei. Va prezentam de aceasta data un model de plita ieftina, dar foarte interesanta si anume plita incorporabila din sticla HANSA BHGI63112035, care s-ar putea sa va starneasca curiozitatea pentru a afla mai multe.

Probabil ca cei mai multi stiti deja, Hansa este o marca poloneza care s-a facut remarcata prin calitatea produselor pe care le-a lansat pe piata. Plita incorporabila este alegerea ideala chiar si pentru cei care au o bucatarie mai micuta si doresc sa integreze aparatura in mobilier.

Design

Plita incoporabila HANSA BHGI63112035 prezinta un design minimalist, avand o nota speciala de autenticitate, producatorul fiind de origine nordica. Este fabricata din sticla termorezistenta de culoare negra cu dimensiunile de 4 x 60 x 51 cm (l x L x A) si o greutate 12.48 kg. Cu siguranta, va reusi sa va infrumuseteze foarte mult bucataria, dandu-i un aspect elegant.

Specificatii

Plita HANSA BHGI63112035 prezinta o serie de caracteristici foarte interesante, iar unul dintre acestea consta in faptul ca functioneaza atat prin aprindere electrica, cat si prin aprindere pe gaz. Prezinta patru ochiuri de dimensiuni diferite – doua arzatoare de dimensiuni normale, un arzator mic si un arzator WoK. Puterea fiecareia difera, fiind direct proportionala cu dimensiunea lor, dupa cum urmeaza: arzatorul cel mai mic are o putere de 1 kW, cele doua normale de 1.8 kW, iar cel WoK 3.5 kW. Gratarele care se regasesc in jurul ochiurilor sunt fabricate din fonta.

Butoanele pentru control sunt de culoare argintie, fabricate din plastic si pozitionate frontal, gandite sa fie la indemana utilizatorului. In partea stanga jos veti regasi si logo-ul Hansa destul de discret.

Desigur, nu putea lipsi nici sistemul de siguranta, din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa lipseasca niciunui astfel de aparat. Confera un plus de siguranta, caci in momentul in care flacara va fi stinsa accidental, alimentarea la gaz va fi oprita imediat.

Parerea clientilor

Dupa cum era de asteptat, clientii au fost fascinati de design-ul produsului. Insa nu au fost superficiali si au vorbit si de plita din punct de vedere tehnic. Acestia au confirmat ca este o plita foarte eficienta, care isi face treaba conform asteptarilor. Se intretine foarte usor, iar cei care au de mai mult de un an plita au spus ca este impecabila, prin urmare recomanda acest produs.

Concluzie

Plita incorporabila HANSA BHGI63112035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, sticla neagra o consider in primul rand interesant din punct de vedere al design-ului. Pe de alta parte, isi face treaba foarte bine, fapt sustinut si de cumparatorii actuali. Aici veti putea consulta o oferta foarte buna pentru acest model de plita Hansa.

Opinii pe scurt: HANSA BHGI63112035

7.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • design foarte modern
  • usor de curatat
  • arzator WoK

Pareri CONTRA

  • stabilitate medie a vaselor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *