sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko FSE62110DX este o varianta de aragaz mixt foarte populara despre care am ales sa discutam pe larg astazi pentru a vedea daca este sau nu o solutie optima si pentru nevoile voastre. Asadar, va asteptam in continuare sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Plita aragazului Beko FSE62110DX este prevazuta cu alimentare pe gaz, beneficiind astfel de sistem de siguranta care presupune oprirea imediata a alimentarii cu gaz daca flacara se stinge accidental. Dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare de dimensiuni normale si un arzator mic. De asemenea, prezinta si doua gratare ce ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Beko FSE62110DX dipsune de sistem de alimentare electric si pune la dispozitie o capacitate de 66 de litri, permitand intreprinderea oricarei activitati culinare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic redus. De asemenea, beneficiaza de functia grill care permite prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Ventilatorul integrat ajuta la distribuirea uniforma a caldurii pentru o preparare optima a mancarii. Functia Booster permite reducerea cu pana la 35% din timpul necesar preincalzirii cuptorului. Functia timer permite programarea cuptorului astfel incat procesul de coacere sa ia sfarsit la momentul potrivit. In plus, pentru o mai buna vizibilitate, dispune si de sistem de iluminare.

Din punct de vedere estetic, este un produs ce beneficiaza de un design modern, fiind disponibil in varianta argintie. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora puteti porni atat plita, cat si cuptorul. Este prevazuzt si cu tava pentru copt si tava standard.

Dimensiunile aragazului sunt de 60 cm latime, 60 cm adancime si 85 cm inaltime, alaturi de o greutate de 51.7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko FSE62110DX este o varianta buna de aragaz mixt, de altfel, si foarte apreciata de catre cumparatori a caror numar nu este unul mic. Acestia sustin ca aragazul isi face treaba eficient atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Spre deosebire de alte aragazuri, prezinta o constructie mai solida fiind realizat dintr-o tabla mai groasa, se aprinde foarte usor, iar flacara este unfiroma. De asemenea, cuptorul este destul de spatios, coace uniform, iar pana acum nu i-au identificat niciun inconvenient. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko FSE62110DX

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Plita pe gaz, cuptor mixt
  • Timer, Grill, Convectie, Booster
  • Sistem de siguranta
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *