Combina frigorifica Star-Light CSTV-268F : Review si Pareri avizate

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CSTV-268F poate fi o solutie convenabila si pentru cei cu un buget mai mic, reprezentand o combina frigorifica dotata cu functii moderne, dar care vine la pachet cu un pret extrem de accesibil. Daca este sau nu o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare acestui material pe care l-am pregatit.

Combina frigorifica Star-Light CSTV-268F prezinta o capacitate de 268 litri fiind impartita intre zona frigiderului – 184 litri si zona congelatorului – 84 litri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 277 kWh.

Star-Light CSTV-268F interior

Frigiderul este amplasat in partea de sus si este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, iar in partea de jos, dispune de o ladita unde puteti depozita in conditii optime fructele si legumele. Usa este si ea prevazuta cu patru rafturi unde puteti depozita sticle, borcane, oua, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul este prevazut cu trei compartimente inchise, ceea ce ajuta la depozitarea mai eficienta a alimentelor, in functie de natura sa, astfel incat sa nu mai faca schimb de gusturi si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, combina a fost prevazuta cu iluminare LED. De asemenea, aceasta include accesorii precum suportul pentru oua si tava pentru gheata.

In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Din punct de vedere estetic, este un model destul de simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Carcasa este alba si se poate integra fara probleme in orice decor. De asemenea, usile sunt prevazute cu manere laterale integrate oferindu-i un plus de eleganta. Dimensiunile produsului sunt de 54 cm latime, 58 cm adancime si 170 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Combina frigorifica Star-Light CSTV-268F reprezinta un model bine organizat si care se descurca eficient, lucru confirmat si de actualii cumparatori. Acestia sustin ca produsul in discutie raceste bine alimentele, este suficient de spatios pentru nevoile sale si foarte silentios. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale, iar in opinia lor, raportul calitate/preet este unul avantajos.

Combina frigorifica Star-Light CSTV-268F

Review pe scurt: Star-Light CSTV-268F

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Organizare interioara buna
  • Silentioasa
  • Eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate
Combina frigorifica Star-Light CSTV-268F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.