lun. apr. 29th, 2024
Combina frigorifica Star-Light CSTV-288F

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light CSTV-288F este o combina frigorifica foarte accesibila ca pret, despre care vom discuta in acest material pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba. Daca reprezinta o varianta buna sau nu pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti pana la final, dupa ce va vom prezenta cele mai importante informatii despre produs.

Combina frigorifica Star-Light CSTV-288F pune la dispozitie o capacitate de 288 litri fiind impartita intre frigiderul propriu zis de 204 litri si congelator 84 de litri. Prezinta o organizare interioara foarte buna pentru a putea depozita orice fel de recipiente si alimente.

Star-Light CSTV-288F interior

Cavitatea frigiderului este prevazuta in partea de jos cu un compartiment pentru depozitarea fructelor si legumelor, iar mai sus dispune de patru rafturi din sticla securizata, suficient de rezistente pentru a depozita si oale mai voluminoase. Pe usa regasim patru suporturi din plastic unde putem amplasa sticle, borcane, oua, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Cavitatea congelatorului este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchise, ce va vor permite sa depozitati alimentele in functie de natura lor fara a imprumuta mirosuri si arome intre ele. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Combina frigorifica Star-Light CSTV-288F  este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Totodata, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 288 kWh.

Un alt avantaj se refera la sistem de dezghetare automat, ceea ce impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului sau chiar pe suprafata alimentelor.

Din punct de vedere estetic, Star-Light CSTV-288F  este un model simplu, care se poate integra  usor in orice decor, fiind disponibil in varianta alba. Masoara 65 cm latime, 60 cm adancime si 180 cm inaltime. In plus, este un model silentios, nivelul maxim de zgomot inregistrat fiind de 40 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Combina frigorifica Star-Light CSTV-288F  constituie o varianta accesibila pe care o puteti lua in considerare putand fi o solutie si pentru cei cu un buget mai restrans. Cumparatorii actuali au declarat ca aparatul isi face treaba eficient in sensul ca metine la temperaturile potrivite alimentele depozitate in interior, este bine organizat si foarte silentios. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light CSTV-288F 

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Organizare interioara buna
  • Silentioasa
  • Sistem de dezghetare automat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *