sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Vortex VPF-66W1 este o varianta de ventilator cu apa foarte eficienta in eliminarea disconfortului termic in perioadele caniculare. Se recomanda utilizarea lui in exterior sau interior, fiind ideal chiar si pentru terase sau acolo unde doriti sa va petreceti timp relaxandu-va.

Ventilatorul Vortex VPF-66W1 indeplineste doua roluri esentiale in sezonul cald: acela de a ventila, dar si de a umidifica aerul, asigurand in acest mod confortul de care aveti nevoie. Reuseste sa va asigure confortul de care aveti nevoie, fie in interiorul casei, fie in exteriorul acesteia.

Aparatul este prevazut cu o carcasa realizata din aluminiu si o baza de sprijin formata dintr-un tanc de apa ce se sprijina pe un cadru metalic, putand fi deplasat totusi cu usurinta. Rezervorul de apa din dotare ofera o capacitate destul de mare de 41 de litri, ceea ce nu face necesara realimentarea sa prea des.

Panoul de control se afla pe partea superioara a tijei de sprijin si dispune de mai multe butoane. Elicea ventilatorului prezinta un diametru de 66 cm si este protejata de un grilaj realizat din sarma placat anticorosiv. Aparatul prezinta trei trepte de ventilare si functia de oscilare pentru o racorire uniforma a incaperii. Distanta de pulverizare a apei este de 8-10 metri, cantitatea putand fi reglata de la 0 la 41 de litri pe ora.

Vortex VPF-66W1  este eficient si in sensul in care curata aerul, aducand la sol particulele de praf si alte substante nocive, scazand temperatura considerabil. Puteti folosi aparatul si fara functia de umidificare, putand activa baleierea in plan orizontal la un unghi de 90 de grade.

In ceea ce priveste consumul energetic, aparatul este dotat cu un motor puternic, dar care presupune un consum destul de mic de 260 W/h. De asemenea, nu este galagios, inregistrand pe prima treapta 26 dB, pe a doua 34 dB, iar pe a treia 45 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Vortex VPF-66W1  este un aparat foarte practic in sezonul cald, ce reuseste sa elimine disconfortul termic oferind un mediu mai placut. Cumparatorii actuali sustin ca au facut de departe o alegere foarte buna in materie de ventilatoare cu apa, modelul in discutie descurcandu-se cu mult peste asteptarile lor. Si-a facut simtita prezenta la scurt timp dupa ce a fost pus in functiune, fiind folosit atat in interiorul casei, cat si in exterior pe terasa. Au folosit si functia de pulverizare a apei si confirma si eficienta acesteia. Il recomanda cu toata increderea  mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Vortex VPF-66W1

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Consum redus
  • Functie de umidificare
  • Usor de folosit si de reglat
  • Poate fi folosit atat in interior, cat si in exterior

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *