lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light BHF-460WCSS este un nou model de plita incorporabila pe care cei de la Star-Light ne propun si asa, cum ne-au obisnuit deja, vine la pachet cu un pret foarte mic. As putea-o compara cu multe alte modele de la brand-uri renumite vandute, poate, chiar la pret mult mai mare, insa am sa ma rezum la a discuta dotarile acesteia si nu a face analize comparative.

Revenind la plita Star-Light BHF-460WCSS probabil deja ati remarcat ca este un model prevazut cu alimentare pe gaz, drept pentru care nu putem lipsi elementele de siguranta. Aici ma refer la sistemul de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator care nu fac altceva decat sa opreasca alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Totodata, beneficiaza si de aprindere electrica prin scanteie la nivelul fiecarui buton.

De asemenea, aceasta dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare de dimensiuni normale si un arzator WoK, a carui prezenta, evident, o apreciez. Acesta optimizeaza procesul culinar scurtand durata de preparare a alimentelor datorita coroanei duble. In mod cert, si puterea acestora variaza astfel ca arzatorul mic inregistreaza 1 kW, cele doua normale cate 1.6 kW fiecare, iar cel WoK 3.7 kW.

Plita dispune si de doua gratare din fonta ce ofera un foarte bun echilibru vaselor, dar, permite curatarea facila a acesteia.

Din punct de vedere estetic, este o plita moderna, realizata din inox, care in partea frontala dispune de butoane prin intermediul carora veti aprinde arzatoarele. In dreptul fiecaruia exista cate o schema care va va ajuta sa determinati arzatorul caruia ii corepunde fiecare buton. Modelul in discutie prezinta o latime de 60 cm si o adancime de 51 cm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dupa parerea mea, Star-Light BHF-460WCSS este o plita destul de buna, chiar avantajoasa din perspectiva pretului, cu care va puteti face treaba fara probleme. Acest lucru este confirmat si de catre actualii cumparatori care declara ca plita functioneaza in parametrii optimi. In mod evident, ca si in cazul majoritatii plitelor, sunt atenti la modul in care o curata pentru a nu o zgaria. De asemenea, sustin ca arzatoarele se aprind rapid, gratarele sunt extrem de stabile, iar arzatorul WoK este mai mult decat bine venit. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light BHF-460WCSS

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Arzator WoK
  • Gratare foarte stabile
  • Sistem de siguranta
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *