lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light BHF-460VB este un model de plita vitroceramica incorporabila foarte interesanta si pot spune ca reprezinta o reala surpriza placuta din partea celor de la Star-Light. Mai mult decat atat, aceasta vine la pachet cu un pret foarte avantajos.

Plita incorporabila Star-Light BHF-460VB este realizata din sticla de culoare neagra si beneficiaza de un design foarte modern. In partea din fata, se afla panoul de control prevazut cu butoane touch ce permit realizarea setarilor dorite.

Plita beneficiaza de patru zone de gatit dintre care doua prezinta dimensiuni mici si doua dimensiuni normale. Dispune de 9 trepte de putere. Puterea  maxima a arzatoarelor mici este de 1.2 kW fiecare, iar a celor mari cate  1.8 kW. Totodata, dispune si de o serie de functii moderne printre care amintim de timer ce permite setarea duratei de gatit, protectia pentru copii care previne incidentele neplacute sau indicatorul de caldura reziduala care va va ajuta sa stiti oricand care zone mai sunt calde. In plus, dupa expirarea duratei de gatit, plita va emite un semnal sonor.

In principiu, este un produs usor de intretinut si este recomandata curatarea ei dupa fiecare utilizare. Dimensiunile acesteia sunt 4.5 cm inaltime, 60 cm latime si 51 cm adancime, avand o greutate de 9.5 kg. Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 metri.

Concluzii si Pareri de la clienti

Plita incorporabila Star-Light BHF-460VB este un model foarte modern atat din perspectiva design-ului, cat si a dotarilor. Clientii actuali sustin ca este o adevarata surpriza placuta si pentru ei, fiind un produs foarte reusit ce vine la pachet cu un pret convenabil. Este usor de setat, iar din punct de vedere functional, nu au ce sa ii reproseze. O curata dupa fiecare utilizare si nu au intampinat niciun fel de probleme. Au recomandat-o si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Star-Light BHF-460VB

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Oprire automata, Protectie copii
  • Indicator caldura reziduala, Timer
  • Semnal sonor la finalizarea programului
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *