mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Taurus Mixing Chef este un mixer extrem de performant, al carui scop este acela de a iti simplifica munca si de a optimiza procesul de gatit. Reuseste sa asigura un mod de functionare extrem de eficient, putand framanta sau mixa in cel mai scurt timp continutul.

Mixerul Taurus Mixing Chef este prevazut cu un motor puternic de 1200 W si 6 trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de ceea ce doriti sa pregatiti. Prezinta in dotare un bol destul de incapator ce ofera o capacitate generoasa de 5.5 litri. Cu functia pulse, aparatul intensifica activitatea astfel incat durata de preparare sa se reduca in mod considerabil. Cu ajutorul sau putem prepara tot felul de creme pentru prajituri, sosuri, piureuri, putem bate albusuri, framanta aluat si asa mai departe, totul intr-un timp foarte scurt.

Capul se rabateaza foarte usor pentru a putea atasa sau demonta accesoriul dorit. Miscarile realizate sunt fie planetare cu rotatie in jurul axului, fie circulare simultane pentru un mix omogen. Printre accesoriile cu care aparatul vine la pachet se numara carligul de framantat, telul din onox, paleta de mixare si suportul anti-alunecare. Aceste accesorii se curata foarte usor si pot fi introduse chiar si in masina de spalat vase. In plus, aparatul ofera un mod de functionare cat se poate de sigur fiind prevazut cu protectie termica de siguranta ce va intrerupe activitatea acestuia in cazul in care va fi suprasolicitat.

Pentru a va face o idee de capacitatea pe care o ofera bolul de 5.5 litri, producatorii sustin ca se poate prelucra in el 1.5 kg de faine deodata sau puteti mixa pana la 12 oua.

De asemenea, Taurus Mixing Chef presupune un mod de functionare destul de intuitiv, panoul de control fiind amplasat lateral, iar prin intermediul sau veti porni si opri aparatul, veti regla treapta de viteza sau activa functia pulse ori veti bloca sau debloca capul rabatabil.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si sustin ca functioneaza impecabil. Bolul din dotare este intr-adevar incapator, iar marele avantaj ar fi ca este realizat din inox oferind o buna rezistenta in timp. Mixeaza continutul si framanta aluaturile foarte bine, in mod uniform, iar rezultatul a fost de fiecare data pe masura asteptarilor. In consecinta, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Taurus Mixing Chef este un aparat de inalta calitate, realizat din materiale rezistente ce ofera o buna durabilitate aparatului in timp si rezultate pe masura. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat si analizandu-l din perspectiva calitatii, as putea spune ca merita pana la ultimul banut. Poate, cu putin noroc, veti prinde si o reducere de pret fiindca ar fi binevenit.

Review pe scurt: Taurus Mixing Chef

9.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Bol incapator din inox
  • Motor puternic
  • Sistem de siguranta
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *