Storcator profesional de fructe si legume Taurus Liquajuice Pro – Review detaliat si Recomandari

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Taurus Liquajuice Pro este un storcator de fructe si legume exceptional, fabricat in Spania, prevazut cu un motor foarte puternic, capabil sa obtina performante remarcabile. Prezinta o constructie solida, fiind un produs foarte usor de folosit, dar si de intretinut.

Storcatorul Taurus Liquajuice Pro este prevazut cu o putere de 200 W si o turatie redusa de 43 rpm. Reuseste sa extraga foarte bine sucul din pulpa indiferent daca adaugam fructe si legume mai dure sau mai moi. Prezinta tub de alimentare dublu cu diametrul de 75 mm, respectiv 35 mm.

Ca si accesorii, aparatul vine la pachet cu un impingator, un recipient pentru colectarea sucului ce ofera o capacitatea de 1 litru si un recipient colector pentru pulpa ce are o capacitate tot de 1 litru. Acestea se monteaza si demonteaza foarte usor, iar dupa utilizare, se curata simplu si rapid direct sub jetul de apa.

Cu tehnologia Power Press, sucul obtinut prin presare la rece la viteza mica, este mult mai sanatos, iar rezultatul mult mai omogen, bautura continand substante nutrivite, active, minerale, vitamine, antioxidanti, fiind totodata si foarte aromat. De asemenea, este prezent sistemul dublu pentru protectie, blocand automat motorul in cazul in care involuntar patrund in interior obiecte straine. In cazul in care ar aparea blocaje, puteti activa functia reverse care deruleaza in sens invers.

Imi place sucul obtinut cu ajutorul acestui storcator fiindca este foarte limpede, fara spuma. Este mult mai eficient decat multe alte modele de la alte branduri.

Din punct de vedere estetic, produsul arata foarte bine, beneficiind de o carcasa extrem de eleganta. Dimensiunile acestuia sunt de 44 x 28.5 x 35 cm (W x D x H) si cantareste aproximativ 7 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si sustin ca desi initial au fost reticienti in a face o astfel de investitie, indata ce au primit produsul si-au dat seama ca este o achizitie foarte buna. Prezinta un motor foarte puternic, turatie mica, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Extrage foarte bine sucul din pulpa, este stabil si foarte usor de folosit si de curatat. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Poate ca multora vi s-ar parea un produs destul de costisitor, insa ceea ce va pot asigura este ca storcatorul Taurus Liquajuice Pro merita fiecare banut. Este un produs de inalta calitate, ce ofera performante remarcabile, iar acestea se reflecta in rezultatul obtinut, adica un suc limpede, sanatos si delicios. Extrage foarte bine sucul din pulpa indiferent de tipul vegetalelor introduse, fiind totodata foarte usor de intretinut.

Review pe scurt: Taurus Liquajuice Pro

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Stoarce foarte bine fructele/legumele indiferent de gradul de duritate
  • Este usor de montat/demontat
  • Solid si foarte rezistent
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.