Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko HILW64225SBG este o plita incorporabila interesanta, ce vine la pachet cu un design placut si un mod de functionare eficient. Din punctul meu de vedere, daca sunteti in cautarea unei plite si mai ales la un pret avantajos in raport cu calitatea sa, acest model ar putea constitui o alternativa, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Inca de la prima vedere, aceasta plita ne-a format o impresie placuta. Arata foarte bine, prezinta un design elegant, iar datorita culorii argintii se asorteaza foarte usor cu restul pieselor de mobilier sau electrocasnice.

Plita Beko HILW64225SBG este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care a fost implementat si sistemul de siguranta ce se refera la existenta unor supape care intrerup alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator Wok, a carei prezenta o apreciez foarte mult fiindca optimizeaza procesul culinar si reduce timpul de preparare a mancarii. La nivelul fiecarui buton, a fost implementat sistemul de aprindere electrica prin scanteie.

Cele doua gratare din fonta ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului. In plus, atat gratarele, cat si plita sunt usor de intretinut, dupa utilizare fiind recomandata utilizarea unei solutii speciale pentru plite. Butoanele prin intermediul carora pornim arzatoarele sunt amplasare frontal, iar in dreptul fiecaruia se afla cate o schita care sa ne ajute sa identificam mai rapid fiecare buton carui arzator corespunde.

Dimensiunile plitei sunt de 1.5 x 65.5 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 12.4 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest model de plita si sustin ca este exact cum se asteptau. Arata foarte bine, functioneaza excelent, iar arzatorul WoK reprezinta un plus pentru acest model. Sunt multumiti de modul in care isi face treaba, motiv pentru care o recomanda  mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Beko HILW64225SBG ar putea fi o alegere interesanta, fiindca este un produs de calitate, prevazut cu un design placut si un mod de functionare eficient. Faptul ca si clientii sunt multumiti demonstreaza ca este un produs ce poate fi achizitionat cu incredere.

Review pe scurt: Beko HILW64225SBG

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Arzator Wok
  • Gratare rezistente si stabile
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *