lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung MG23F301TAS este un cuptor cu microunde bun, ce imbina foarte bine partea functionala cu cea estetica, rezultatul fiind unul destul de reusit. Daca esti in cautarea unui cuptor cu microunde incapator si usor de folosit, cu siguranta acest model s-ar putea sa te intereseze, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Cuptorul cu microunde Samsung MG23F301TAS este prevazut cu o capacitate de 23 de litri, suficient de mare incat sa putem adauga si farfurii mai mari. De asemenea, este prevazut cu o putere de 800 W, in timp ce grill-ul inregsitreaza o putere de 1200 W.

Aparatul beneficiaza de 6 trepte de putere ce pot fi adaptate in functie de tipul alimentelor care doriti sa le incalziti. In plus, cu functia timer, puteti selecta durata de incalzire a preparatului. Atunci cand doriti sa preparati o friptura, insa carnea este depozitata la congelator, puteti apela la functia dezghetare, iar aceasta va fi dezghetata in timp util, pentru a fi preparata ulterior.

Interiorul cuptorului este realziat din ceramica fina, ceea ce inseamna ca murdaria nu va adera pe suprafata sa, pentru ca in final, sa fie foarte usor de curatat. In plus, este rezistent la zgarieturi, beneficiind, totodata, si de proprietati antibacteriene.

Modul Eco asigura un consum energetic mai mic atunci cand aparatul este in standby, rezultatele resimtindu-se la factura de energie electrica. Cele trei orificii din interiorul aparatului ofera o distribuire uniforma a caldurii astfel incat alimentele sa fie incalzite mai rapid.

Cuptorul prezinta un design elegant, usa acestuia fiind prevazuta cu un geam din sticla neagra, linii moderne si maner asortat. Panoul de control este prevazut in partea dreapta si prezinta un buton rotativ si alte butoane de tip touch ce iti vor permite realizarea rapida a setarilor dorite.

Dimensiunile cuptorului sunt de 27.5 x 39.2 x 48.9 cm (W x D x H) s cantareste 13 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt, in mare parte, foarte multumiti de produs declarand ca este incapator si foarte usor de folosit. De asemenea, sunt incantati si de design-ul produsului, iar in asamblu, sunt de parere ca este un cuptor reusit pe care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

In principiu, recomand cuptorul cu microunde Samsung MG23F301TAS fiindca este un model care isi face treaba eficient, este incapator si usor de folosit, tot ceea ce ai avea nevoie intr-o bucatarie. In plus, arata foarte bine, ceea ce il face sa se incadreze perfect in orice tip de design.

Review pe scurt: Samsung MG23F301TAS

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapator
  • Grill
  • Usor de folosit
  • Design elegant

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *