Review LG GBB60MCPFS – combina frigorifica clasa A+++

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

LG GBB60MCPFS este un model de combina frigorifica foarte eficienta prevazuta cu o serie de sisteme si functii performante ce reusesc sa ofere cele mai bune conditii alimentelor tale. In plus, prezinta si un design foarte atragator, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Design

Combina beneficiaza de un design foarte elegant, carcasa acestuia fiind de culoare neagra. Usile sunt prevazute cu manere integrate, ceea ce ii ofera un plus de eleganta, deschiderea standard realizandu-se pe partea dreapta. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 cm latime, 65 cm adancime si 210 cm inaltime, avand o greutate de 81 kg.

Specificatii

Combina frigorifica LG GBB60MCPFS dispune de o capacitate totala de 343 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai eficienta clasa la ora actuala. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 178 kWh.

Fiindca este prevazuta cu sistem No Frost, depunerile de gheata nu va vor mai ridica probleme. Alimentele vor fi pastrate in maxima siguranta fara sa fie necesara dezghetarea periodica a aparatului.

Compresorul Inverter Linear este principalul responsabil pentru consumul energetic redus, fiabilitatea ridicata si controlul optim al temperaturii, reusind sa mentina alimentele proaspete mai mult timp. In plus, sistemul NatureFresh cu mai multe iesiri pentru aerul rece, va asigura o temperatura uniforma in intreg interiorul frigiderului.

Compartimentare LG GBB60MCPFS

Frigiderul combinei LG GBB60MCPFS ofera o capacitate generoasa de 250 de litri. Interiorul acestuia este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce poate sustine chiar si vase mai voluminoase, sertar Fresh Blanacer unde poti stoca in cele mai bune conditii vegetalele si sertar Fresh converter unde poti depozita carne, peste sau legume. In plsu, noul raft pliabil indoua etape se paote indoi pentru a face loc vaselor ceva mai mari. Usa frigiderului dispune si ea de patru rafturi din plastic unde poti depozita recipiente, alimente de mici dimensiuni, borcane si asa mai departe.

Congelatorul combinei LG GBB60MCPFS dispune de o capacitate de 93 de litri si este prevazut cu trei compartimente inchise. Acestea permit depozitarea facila a alimentelor in functie de natura lor, pentru a preveni schimbul de mirosuri si arome. Capacitatea de inghet in decursul celor 24 de ore este de 13 kg.

Un alt aspect de apreciat la acest model se refera la modul silentios de functionare, inregistrand numai 37 dB. In plus, se poate lauda si cu o autonomie buna, de 16 ore, timp in care in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In cazul in care se intampla sa uiti usa deschisa sau sa nu o inchizi bine, vei fi avertizat de un indicator sonor.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca aceasta combina a fost una dintre cele mai bune alegeri fiindca este suficient de incapatoare si raceste extrem de bine alimentele. Mai mult decat atat, ofera o compartimentare extrem de buna, iar modul de functionare este de-a dreptul silentios. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

LG GBB60MCPFS este, cu certitudine, o combina frigorifica foarte buna, prevazuta cu functii si sisteme performante, ce merita achizitionata cu incredere. Din punctul meu de vedere, nu ar avea niciun punct slab, drept pentru care o recomand mai departe.

Review pe scurt: LG GBB60MCPFS

9.8

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Design

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapator
  • Compartimentare foarte buna
  • Extrem de economic
  • Silentios

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.