Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko HILW64225SZG este o plita incorporabila rezonabila din perspectiva pretului ce vine la pachet cu performante bune, insa mai multe detalii vom analiza si discuta in continuare. Asadar, va invitam sa urmariti acest review pentru a va forma o parere cat mai obiectiva!

Design

Acest model de plita este prevazut cu un design modern, fiind disponibil in varianta gri inchis. Se asorteaza foarte usor cu restul pieselor de mobilier, iar frontal, se afla cele patru butoane prin intermediul carora veti porni arzatoarele. In dreptul fiecarui buton, se afla cate o pictograma sugestiva, prin care sa va dati seama mai usor carui arzator corespunde. Dimensiunile acesteia sunt de 1.5 x 65.5 x 60 cm (l x L x A) si are o greutate de 12.4 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Beko HILW64225SZG este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care a fost implementat sistemul de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, al carui rol fiind de a intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidetal. Totodata, la nivelul butoanelor este integrata alimentarea electrica prin scanteie.

Plita beneficiaza de 4 arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator WoK. Personal, apreciez foarte mult existenta arzatorului WoK, fiindca reduce considerabil timpul de gatit, conform studiilor chiar si cu 35%, in timp ce este redus si consumul de gaz cu 17%. Totodata, gratarul din fonta asigura o buna rezistenta in timp, dar si un echilibru optim vaselor in timpul gatitului.

Este realizata din sticla, nu se intretine greu, insa recomandarea mea este ca dupa fiecare utilizare sa o curatati atent cu o carpa moale.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de aceasta plita atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Sustin ca arata foarte bine, functioneaza eficient si nu au preintampinat niciun fel de probleme. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Beko HILW64225SZG este o plita incorporabila foarte interesanta ce reuseste sa imbine intr-un mod armonios utilul cu placutul, obtinandu-se un produs de calitate foarte apreciat de cumparatori. Recomand aceasta plita fiindca arata bine, functioneaza impecabil si este usor de intretinut.

Review pe scurt: Beko HILW64225SZG

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design modern
  • Arzator Wok
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *