lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Arctic O40+ este o lada frigorifica incapatoare si eficienta despre care am ales sa discutam astazi pentru a verifica performantele aparatului, performante de care, cel putin aparent, clientii sunt foarte multumiti. Laudele nu s-au dovedit a fi degeaba, iar acest lucru il vei descoperi imediat.

Design

Aceasta lada frigorifica este prevazuta cu o carcasa simpla, de culoare alba. De apreciat este faptul ca dipsune de yala ce poate fi incuiata, pentru ca alimentele depozitate in interior sa stea in siguranta. Panoul de control permite setarea simpla si rapida a temperaturii din interior, avand o interfata foarte simpla.

Dimensiunile acesteia sunt de 128.5 cm latime, 86 cm inaltime si 72.5 cm adancime.

Specificatii

Lada Arctic O40+ are o capacitate suficient de mare, de 360 de litri, fiind organizata cu ajutorul a doua cosuri. Detine o singura usa  cu deschidere in partea de sus. Ofera o capacitate de inghet impresionanta, de 18 kg.

Cu ajutorul acestei lazi frigorifice poti congela foarte rapid o cantitate mare de alimente. In plus, este foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de doar 303 kWh.

Pentru a preveni contaminarea si degradarea alimentelor, cu atat mai mult daca discutam despre carne, aceasta a fost prevazuta cu sistem antibacterian.

Totodata, ofera o autonomie foarte mare, de pana la 36 de ore, timp in care iti va pastra in siguranta alimentele chiar si in cazul une pene de curent.

Mai mult decat atat asigura un mod de functionare silentios, inregistrand nnumai 44 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca este exact ceea ce le trebuie si ceea ce s-au asteptat. Au declarat ca este foarte incapatoare, economica si silentioasa, iar din punctul lor de vedere, este alegerea convenabila. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Arctic O40+ este o lada frigorifica foarte buna, ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru o cantitate destul de mare de alimente, obtinand totodata un consum energetic redus. Recomand acest produs cu incredere, fiindca in urma testelor s-a dovedit a functiona foarte bine, dar si silentios, fara alte probleme.

Review pe scurt: Arctic O40+

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapatoare
  • Economica
  • Silentioasa
  • Yala pentru incuiat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *