vin. mai 24th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light FCF50FEW este un nou model de aragaz pe care brandul romanesc, Star-Light, ni-l propune ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre produs si sa verificati daca este ceea ce cautati.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, ce beneficiaza de o carcasa alba. In partea din fata, se afla panoul de control prevazut cu butoane rotative prin intermediul caruia vei putea porni atat arzatoarele plitei, cat si aragazul. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 55 (l x L x A).

Specificatii

Aragazul Star-Light FCF50FEW este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce constituie un plus. Discutam despre rapiditatea prepararii alimentelor, siguranta in utilizare, respectiv coacerea uniforma in cazul cuptorului.

Plita dispune de 4 zone de gatit sub forma a patru arzatoare: un arzator mare, doua mici si unul normal. Puterea acestora difera astfel ca arzatorul mare inregistreaza 2000 W, cel mic 1000 W, iar cele doua normale cate 1500 W fiecare.

Cuptorul este prevazut cu o serie de functii interesante, printre acestea numarandu-se timer-ul ce permite setarea orei in care programul sa ia sfarsit. De asemenea, grill-ul si rotisor-ul vor fi eficiente chiar si in prepararea bucatilor mai mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior. In plus, acesta este echipat si cu o tava standard si gratar.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta si sustin ca aparatul functioneaza foarte bine, atat in ceea ce priveste plita, cat si cuptorul. Sunt incantati de rapiditatea cu care reusesc sa prepare alimentele, spre deosebire de vechiul aragaz, si considera a fi o alegere buna. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Star-Light FCF50FEW este un model de aragaz foarte interesant, pe care il recomand cu incredere pentru parinti, bunici, ce ofera rezultate excelente, atat la  nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Mai mult decat atat, pretul de achizitie este unul extrem de avantajos, ceea ce constituie un mare plus.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light FCF50FEW

7.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Design

0.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Alimentare electrica
  • Rapiditate in preparare
  • Timer, Grill, Rotisor

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *