sâm. mart. 2nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Daewoo FF-384H este o lada frigorifica incapatoare pregatita sa ofere cele  mai bune conditii pentru alimentele aflate in interior. In prinicpiu, functioneaza eficient, insa va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii despre produsul in cauza.

Design

Aceasta lada frigorifica prezinta un design simplu, fiind prevazut cu o caracasa alba. In partea de jos, se afla termostatul si trei indicatoare luminoase prin intermediul carora vei sti cand aparatul este alimentat cu energie electrica – Power, daca functioneaza – Run si daca temperatura din interior este prea ridicata – Alarm. Dimensiunile lazii sunt de 111.5 cm latime, 67 cm inaltime si 85 cm adancime, avand o greutate de 49 kg.

Specificatii

Lada frigorifica Daewoo FF-384H pune la dispozitie o capacitate de 295 litri, permitand depozitarea unei cantitati destul de mari de alimente pe o perioada mai mare de timp. In plus, poate fi utilizata si pentru a prepara gheata. Aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus.

Ofera posibilitatea reglarii temperaturii in functie de cele 6 nivele disponibile. Cu cat numarul este mai mic, cu atat temperatura din interiorul lazii va fi mai mare si invers. Dezghetarea aparatului se realizeaza manual, ceea ce inseamna ca in momentul in care va incepe sa se formeze gheata pe alimente, va trebui sa decongelati aparatul.

Presupune un mod de functionare silentios astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 42 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii actuali sunt multumiti de modul in care aceasta lada frigorifica reuseste sa isi faca treaba si sutin ca raceste foarte bine alimentele, iar acestea raman proaspete mai mult timp. De asemenea, apreciaza faptul ca este silentioasa si incapatoare, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Daewoo FF-384H este un produs bun, care raceste foarte rapid alimentele si le mentine proaspete o perioada indelungata. Poate fi o alternativa de luat in calcul caci functioneaza in parametrii optimi, motiv pentru care recomand acest produs.

 

Pareri pe scurt: Daewoo FF-384H

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Incapatoare
  • Functionare silentioasa
  • Eficienta energetica
  • Indicatoare luminoase

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *